keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Sarjakuvapäivät takana, uudet häppeningit vielä edessä.

Huhui! Sarjakuvapäivillä kävi kauppa varsin mainiosti, kiitokset kaikille! Nyt kun varastoja on saatu tyhjennettyä, voikin alkaa äpöstämään uusia tuotteita. :) Muutenkin jäi tapahtumasta hyvä mieli, uusia ideoita sekä myöskin suhteita syntyi.

Nyt kun tässä on laiminlyöty niin kodinhoito kuin yrityksen muut työt, voi olla varma etteivät hommat lopu edes näin makosilla helteillä. Onneksi maalaustelineen voi raahata mukanaan vanhempien luo meren äärelle, luulisi tuovan tauluihinkin ihan uutta syvyyttä! ;) Vielä kun tämän kovapäisen kesälentsun saisi taltutettua, niin voisi hommia tehä täydellä tohinalla. Viikonloppuna olisi mahdollista päästä myös yhtiin myyjäisiin, mutta pitänee pistää mietintämyssy päähän tuon tapahtuman suhteen. Asiasta laitan inffoa lisää, riippuen mihin päätökseen tulen. :) Uusia tuotteita tuskin kerkiän sinne kuitenkaan tehdä näin lyhyellä varoitusajalla... HMM!

Paljon olisi uusia tuoteideoita pääkoppa täynnä, pitänee ensi viikolla yrittää alkaa tekemään tälle inspiraatiopuuskalle jotain!

Lopuksi muutama otos tuolta Sarjakuvapäiviltä, kameran takana hääräili tällä kertaa myyntiapulaiseni Mikko, mutta omin tietty kuvat yrityksen nimiin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti