tiistai 8. kesäkuuta 2010

Nuotin unikaveri & kuvankäsittelyn ihmeellisyyksiä

Sain ZZ Toppisten suvunjatkajalle tilatun unilelun viimeinkin valmiiksi. :) Nuotti-poika pääsee halailemaan tätä viiksikaveria ihan lähipäivinä!

Tässä siis "Kojo" koko komeudessaan! Kaikki kasvojen yksityiskohdat on aplikoitu ompelukoneella, joten on pikkukätösten turvallista kaiffaria likistellä.

Yksityiskohta, Nuotin oma symboli mokkelon hanussa. :)

Vähän vielä etupuolesta kuvaa. Mokkelo on tehty kierrätysmateriaaleista, vanhasta ihanan hempeästä ja pehmoisesta "pappaflanellista" sekä erivärisistä lakanakangastilkuista.

Kuvaa vielä takapuolelta.

Sain kaikki myyjäisistä jääneet tavarat vihdoin kuvattua ja heitettyä koneelle, nyt olisi tarkoitus alkaa muokkimaan kuvat nettisivuja varten, mutta jotenkin kummasti tuo ompelukone tuolla huutelee, ynnä luonnoslehtiö... :) Miten aina käy niin, ettei se itse itselleen asettama päivän jobi nappaa sitten loppupeleissä laisinkaan? Selvästi jokin asennevamma nyt käynnissä, pitää kapinoida auktoriteetteja vastaan, olkoon se sitten vaikka minä itse. Nyt niskasta kiinni ja hommiin!

4 kommenttia:

 1. Wou, tätä katsoessa alkoi heti tehdä mieli väsätä serkun pienelle tyärelle jotain mukavaa.. Mutta noh, ei kai sitä kun ei osaa kuitenkaan. ._."

  Millä sie muuten tuon nuottiavaimen olet tehnyt? Onko sekin joku ompelukonesysteemijuttu vai miten?
  Ihan pihalla olen itse siitä, mitä koneella pystyy tekemään ja mitä ei, kyllä äiti suutarina häpeää..

  Random huomautus:
  Olin tässä yksi kerta Tornion Tamppiksessa ihan varma että sie siellä ostoskasseja kanniskelit.
  No tuskin kuitenkaan.

  Kauhean stalkkeri minustakin tullut..

  VastaaPoista
 2. Noni, ko inspis kerta on ni ei muutakon väkertämään! Harjotus tekee mestarin (näkisit ne meikäläisen ensimmäiset vätöstykset...)! :)

  Mulla on tommonen Brotherin brodeeraava ompelukone, elikkä nuotin muokkailin enste konneella kuvankäsittelyohjelmassa ja tuosa brodeerausohjelmassa, sitte hurautin kankaalle!

  Ja paljolti on mahollista että oon Tamppiksessa käsiä venyttäny kera äitimuorin, vanhemmat kun asustavat tuolla Kaakamossa ni tulee aika palion kulettua Torneåssaki. Jos vielä näkkyy ni saa tulla huikkaamaan! :)

  VastaaPoista
 3. Ah, minun sosiaalisilla taidoilla tulen moikkaamaan ja sinä siellä katsot että "Ja kukahan se tämä on... Mene pois." :)

  Btw: Kitaconista ostettu härkä sai muuten hienon nimen, kunhan hetken aikaa kaverin kanssa asiasta keskustelin - Hubert. Eikä lausuta "Ubää" ja "Huubert"
  :D

  VastaaPoista
 4. Haha, vaikka kenties nuivanaamiolta näytänki ni emmää ny nii tympiä oo! :---DD

  Hubert, kuulostaa varsin sopivalta! Saa hyväksyntäni! ;D

  VastaaPoista