torstai 1. heinäkuuta 2010

Heinäq!

Heinäkuussa siis mennään, olisi aika alkaa muuttamaan Mirjamindigon nettikaupasta ALV:t, mutta ensin kyllä pitää päivittää blogi! Viime viikot on menny piirrellessä ja maalaillessa omia juttuja, joten nämä Mirjamindigon jutut on jääny enemmälti suunnitteluasteelle. Nyt kuitenkin sain ompelukoneen jälleen kouriini ja neulan kauniiseen kätöseen, ja tässä tämänhetkinen tulos!

Mauri-rintakoruja! Wow! Löytyy pitsiä ja väreihin sopivia siemenhelmiä! Takana tietty koruneula kiinnittämistä varten. Näitä ei vielä löydy nettikaupasta, yritän kursia kaikki värivaihtoehdot kokoon ensin! Leveyttä tällä moikulalla on noin 7cm ja korkeutta 10cm pitsit mukaan lukien. :)

Sain myös ommeltua nuo Kukkaketo-hiustenkuivaushuput kasaan, vielä pitäisi brodeerata kukkaset paikoilleen! Tulossa myös sormuksia, sekä mahdollisesta Mauri-rintakorujen tyylisiä "broocheja" erilaisilla kuvilla. Niitä odotellessa!

Näiltä näkymin Mirjamindigon löytää lauantaina 10.7.2010 Rytikarin markkinoilta! Paljon uutta tavaraa myynnissä! Ilmoittelen tarkempia tietoja kunhan niitä vain itse saan. :)

Tämä päivä onkin porskutettu toinen toistaan uskomattomampien Suomi-iskelmien tahdissa. Ei siis ihme että ollut niin aikaansaava olo! Loppuun vielä avokkini Mikon näppäämä "Ahkera yrittäjä" -kuva! :D Huomatkaa Elvis vahtimassa työtäni & hyppysissäni valmistuva uusi Mauri-rintakoru, väriltään musta, nams!


Seuraavassa merkinnässä ajattelin hieman esitellä tätä Mirjamindigon kalustoa, jota olen onnistunut haalimaan! Yksi syy lisää siivota työhuone... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti