sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Kesäpäivä takana

Heti aluksi kiitokset Rytikarin kesäpäivien järjestäjille! Populaa oli varsin mainiosti paikalla ja kauppakin kävi. Koko päivän roikkui pahaenteisen näköisiä pilviä taivaalla, mutta ensimmäiset sadepisarat tipahtivat alas onneksi vasta viiden aikoihin. Ei tarvinnu siis heti alkumetreillä kerätä kimpsuja kasaan!

Se on aina varsin mielenkiintoista, miten itse olettaa että jokin tuote olisi ns. myyntivaltti, muttei sitä sitten menekään kaupaksi. :) Näin kävi noille karvamörköavaimenperille, jotka sarjakuvapäivillä miltei vietiin käsistä, mutta nyt niitä ei mennyt kuin muutama kappale! Tietty kohderyhmäkin oli hieman eri. Mutta ei se mitään, sitä enemmän niitä siis löytää verkkokaupasta!

Tässäpä vielä muutamat otokset paikanpäältä (kuvauksesta kiitos Mikolle ja minulle ittelle).

Otosta myyntipöydästä.

Outstanding! Hienosta ständistä kiitokset isukilleni, styroksipohjasta Mikolle ja sen päällystämisestä itse yrittäjälle. :)

Todistettavasti meillä kävi myös asiakkaita! ;) Huomatkaa myös hieman surkeana vinksallaan retkottava ständipohja ja keskittyneen yrmeä yrittäjä.

4 kommenttia:

 1. Mikäpä siellä nyt sitten oli myyntivalttina? :)

  VastaaPoista
 2. Nyt meni kyllä tavaraa aika hajanaisesti, mutta eniten varmaankin meni tommosia parin euron tuotteita, kännykoruja yms. ko oli kuitenki muksuja suhteellisen paljon paikalla :)

  VastaaPoista
 3. Meillä kanssa tuolla Peräpohjolan markkinoilla, joilla olin Työvoimalasäätiön pöydässä myymässä, meni kanssa kauheasti niitä euron-kahden tavaroita... Ja lapset menivät lelujen ohi ja hypistelivät huovalla ja puukoristeilla somistettuja tulitikkuaskeja..... :D Mikähän siinäkin sitten on.

  VastaaPoista
 4. Ei sitä näköjään voi aina näitä virtauksia ymmärtää, vaikka kuvittelee olevansa niin "hip"! :D

  VastaaPoista