lauantai 10. heinäkuuta 2010

Kesäpäivän viettoon!

Tänään olisi tarkoitus lähtä katsastamaan Rytikarin kesäpäivät Mirjamindigon kanssa. Tapahtuma alkaa klo 14 ja päättyy yhdeltä yöllä, mutta me ampaistaan paikalle jo tuossa puolilta päivin, minä kasailemaan oman myyntipöydän ja Mikko puolestaan on osallisena Kemin Lennokkisetien esittelypöydässä. En myöskään usko että me siellä loppuun saakka olemma, joten tule paikalle ajoissa! :)

Säätiedotuksia on tihrustettu tarkalla silmällä, kun välistä jo lupaili sadetta ja minulla ei muuta suojaa pöydälle ole kuin iänikuinen aurinkovarjo. :D Itseasiassa ostin tällä viikolla sellaisen halpispaviljongin jonka ajattelin käyvän vallan mainiosti myyntiteltaksi, mutta kun vanhempieni kanssa kasasimme koemielessä tuon hökötyksen, totesimme että:
1) pystyttämiseen tarvitaan vähintään kaikkien Lennokkisetien apu
2) telttaparka vapisi vain paikalla seistessään kuin vastasyntynyt hirvenvasa.
Joten paviljonki lähti palautukseen, ja sainkin tilalle kaikkea muuta tarpeellista tavaraa! :)

Olen yrittänyt tehdä hieman uusiakin tuotteita myyntiin! Sen takia tämä päivitys kai olikin tärkeää tehdä näinkin kiireisenä aamuna, että saisi näitä tilpehöörejä näytille!

Uh! Mauri-kameet ovat valmiit! Tässä siis kaikki tämänhetkiset värivaihtoehdot (harmittaa, etten tehnyt violettia).

Lisää avaimenperämaskotteja! Nyt myös uudella kuosilla. :)

Ja tässä uusia tähtikorviksia! Lakkaus tuntui ensin menevän vähän löperöksi, mutta loppuinlopuksi näistä tuli ihan kivan näköisiä! En muistanut näppästä kuvaa ennen pakkaamista, joten piti ottaa tämmöinen kuva. :c

Lisäksi tein Kukkaketo-hiustenkuivaushuppuja uusilla brodeerauksilla! Pistän ne seuraavaan merkintään kun on muutenkin brodeerausaiheista juttua tulossa! :) Nyt pitää ampaista pakkaamaan loput tavarat (illanpäälle olisi tarkoitus lähteä vielä suoraan mökkeilemään, joten mökkiromutkin pitäisi pakata, PHUUH) ja syömään aamupalat että jaksaa päivän olla aktiivisena kauppiaana!

PS. Lälläslää, eipäs ollutkaan tämä merkintä meikäläisen työvälineistä ja -tiloista! :D Ehkä seuraavalla kerralla! Tai sitä seuraavalla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti