keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Siivotessa löytyy aarteita!

Järjestellessäni työhuonetta satuin törmäämään epämääräisen näköseen pussukkaan, josta paljastuikin aimo kasa helmikoruja, niin pitkiä kuin lyhyitä ja myös yksi herkullinen setti! Piti pikapikaa nakata ne esille nettisivuille, tarkemmin ottaen tänne! Sieltä löytyy myös uusi tuoteryhmä, nimittäin rannekorut!

Nämä kierrerannekorut äpöstin viettäessäni "Pako arjesta!" -viikkoa mökillämme. Useita värivaihtoehtoja, ainakin vielä toistaiseksi! ;) Nämä herkut löydät täältä!

Päätin lisätä jo vuonna 2008 maalaamani tauluparin "Kaksoset" myyntiin Mirjamindigon sivuille! Jatkossa, jos vain kerkejän, pyrin tekemään myös muita maalauksia myyntiin, joten tarkkailkaapa tuota uutta Maalaukset-osiota aina välistä! :) Piti tuo tummempi kappale laittaa tarjoushinnalla myyntiin, sillä huomasin että tuo pohja on vetänyt jotenkin kummasti linkkuun. Ei kovin paljoa, ei sitä edes huomaa kun pitää niitä tuollalailla nojaamassa (kuten ne nyt ovat meillä esillä), mutta en tiedä miten jää lenkalleen jos laittaa vaiks seinälle roikkumaan... Noh, näistä otetaan tarjouksia vastaan!

"Kaksoset", akryylit valmispohjalle, 70x50cm. 2008

Nyt pitänee alkaa tekemään yksi tilaus pois alta ja sitten väkertämään lisää myytäviä, sillä sunnuntaina 1.8.2010 Mirjamindigon löytää Kemin sisäsatamasta Koko kansan kesämyyjäisistä klo 11-15! Sinne siis kaikki! Lisäinffoa tapahtumasta löytyy täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti