maanantai 12. heinäkuuta 2010

Uusia brodeerauksia (+ yksi vanha)!

Ajattelin esitellä nyt parit uudet brodeeraushommat jotka olen viime aikoina tehnyt!

Tässä tilaustyö joka meni häälahjaksi! Näitä valmistui kaksi kappaletta, brodeeraukset on tehty isoille kylpypyyhkeille ja leveyttä koko kuvalla on noin 18cm (olisi voinut ehkä hieman isompi olla näin jälkikäteen mietittynä). Teksti on brodeerausohjelmasta löytyvällä fontilla tehty, sydänkuvio itse suunniteltu.

Tässä puolestaan kaikki tämänhetkiset Kukkaketo-hiustenkuivaushuput! Otin kyllä kaikista brodeerauksista lähikuvat, mutta kun niitä koneella katselin niin olivat niin suttuisen näköisiä että päätin olla julkaisematta ne. :) Lisäilen myöhemmin sitten yksityiskohtaset kuvat! Brodeeraukset on kaikki itse suunniteltu, tämänhetkiset vaihtoehdot ovat siis ruusu, orvokki, kissankello ja kielo. Käsi/kasvopyyhkeisiin tulee samat kuvat hieman isompina!

Tämä puolestaan on ihan ensimmäisiä brodetilauksia mitä olen saanu (ja vähän on sen näköinenkin). Kemin Lennokkisetien hihamerkki, näitä olen ruttuuttanut ainakin parikymmentä kipaletta! Lennokkisedille on myös suunniteltu hupparia ja yksi onkin jo brodeerattuna, pitää ottaa siitäkin kuvaa!

Nyt on jo tuo suunnitteluohjelman käyttökin alkanut luonnistua ihan mallikkaasti, joten mielelläni otan myös brodeeraustilauksia vastaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti