sunnuntai 1. elokuuta 2010

Kesämyyjäiset, done.

Tänään tuli käytyä Kemin Sisäsatamassa Koko kansan kesämyyjäisissä. Tosin meitä myyjiä ei paikalla ollut kuin 3 kipaletta, eikä kansaakaan lopulta kovin paljoa paikalle saapunut (ilmeisesti kehnohkon sään vuoksi). Muttei huono reissu ollenkaan, pääsi tutustumaan uusiin ihmisiin ja menihän sitä jotain tavaraa kaupaksikin plus käyntikortteja kiertoon! Kiitoksia kaikille shoppailijoille sekä pöytänaapureille, Mikolle jälleen kiitos vapaapäivän uhraamisesta meikän touhotuksiin ja tietty myös järjestäjille kuuluu osansa! :) Tosin ensi vuonna voisi vähän tsempata mainostamispuolta jos tämmönen tapahtuma on vielä tulossa, koska tuntui ettei juuri kellään ollut tarkempaa tietoa ajankohdasta tai tapahtumasta ylipäänsä...

Kuluneella viikolla innostuin väsäilemään uusia kutistemuoviriipuksia ihan vain kokeilumielessä, mutta ne onnistuivatkin odotuksia paremmin ja päätin heti alkaa harjoittamaan tehotuotantoa (jos 2kpl sama-aiheista tuotetta tehotuotannoksi lasketaan ;) ). Nämä olivat tuolla myyjäisissä jo nähtävillä, ja hetki sitten nakkasin ne myös nettiputiikkiin ostettaviksi! Koruosastoa tutkailemaan siis heti, mars!

Ah, ihanan kesäiset perhosriipukset! Nyt XL-koossa, siipien kärkiväli on noin 8,5cm ja ketjukin on extrapitkä, noin 75cm.

Tämä tuotos sai nimekseen "True Heart". :) Saanut myös aikaan monenlaisia reaktioita... Tämäkin isokokoinen, syrämen pituus noin 8,5cm ja mukaan myös n. 75cm pitkä ketju.

Nyt voisi hetken hengähtää alkavan viikon koitoksia varten. Tiedossa kaikenmoisia virastoasioiden selvittelyjä niin omasta kuin yrityksen puolesta, ja tietty uusia myytäviä pitäisi myös tehdä... Sillä ensi lauantaina eli 7.8. järähtää Kemin Mansikkanokalla jälleen AlhonkatuRock, ja myö ollaan sielä myös myyntihommissa! Jahuu, näkyillään siis rokin merkeissä!

5 kommenttia:

 1. Muuta en voi nyt sanoa, kuin että rakastuin tuohon sydämeen.. Damn.

  VastaaPoista
 2. Ei kun tilaamaan vain! ;) Tuon tsipaleen kauppasin Alhonkaturockissa, mutta toki teen lisää tarpeen tullen! :)

  VastaaPoista
 3. Häätyy kattoa, kunhan palkka tulee että vieläkö sitä silloin raaskisi... Kuitenkin menis kaikki rahat vaan sulle hemmetti kun ihastuin juuri niihin uusiin vauvoihinkin... Pöh.

  VastaaPoista
 4. Hihi, meikä kannattaa paikallisten nanoyrittäjien kannattamista, vaikka koko palkalla! ;D

  VastaaPoista
 5. Siinä saisitkin hyvät tienestit... :) Mutta niin, katsoo katsoo myöhemmin.

  VastaaPoista