perjantai 13. elokuuta 2010

Lepiviikon uutuuksia

Tämä viikko on menny aika rauhallisissa merkeissä, en jaksanu kauhean paljoa uusia tavaroita näperrellä sillä seuraavat 2 viikkoa tulevat olemaan melko työntäyteisiä, teinpä nyt jotain tai sitten en. Loppukuusta on nimittäin tarkoitus lähteä Louelle käsityömessuille tavaroita kaupittelemaan, ja olisi ihan hyvä jos saisi ihan präniköitä tavaroita sinne myyntiin. Nyt nävertelyt jäi enemmän tuonne korupuolelle vain! Tässä pari namipalaa! :)

Uusi satsi XL-perhosia. Uutuutena joukossa "Loistokultasiipi" sekä "Ritariperhonen"!

Myöskin tapillisiin korviksiin tein ötökkälisäyksen! Tässä siis uutuudet "Keltapistepirkko" ja "Leppäkerttu". Pituutta kuoriaisilla on n. 1,5 cm.

Ja myös muita uutuuksia nappikorviksiin! Ensimmäisenä "Lollipop", pituutta tällä namusella on n. 2 cm. Toisena "Lehtisammakko" joka syntyi erään toiveen myötä. :) Sammakolla on pituutta n. 1,5 cm. Molempia on tulossa myöhemmin eri väreissä, sammakoita mahdollisesti myös eri asennoissa sekä isompina riipuksina!

Tapillisista korviksista sen verran, että nämä ovat tällä hetkellä yksittäiskappaleita + nettisivuillekin jätin vain varastossa olevat parit myyntiin, sillä nuo korvakorutapit pääsivät salakavalasti hupenemaan minun varastoista. Lisää korviksia luvassa kunhan tilailen uusia materiaaleja! :)

Huomenna olisi tarkotus lähteä Lumijoelle markkinoille myyntihommiin. Joudun vieläpä lähtemään ihan yssissein, bohoo! Vakiapulaiseni Mikko ei yllättäen ollut kovin touhukkaana lähdössä mukaan, sillä tänään hällä on viimonen työpäivä ennen ensimmäistä kesälomapätkää. Siis hei, en todellakaan ymmärrä!

Mutta, huomenna kaikki Lumijoelle, meikäläinen on paikalla ilmeisestikkin klo 10-15 (säävarauksella, tietty)! :)

2 kommenttia:

  1. Nuo sammakot! ♥♥♥♥

    VastaaPoista
  2. Karkit ja sammakot löysivät onnelliset omistajakorvat Lumijoella... pittää tehä heti lissää kuhan tillailen noita taustoja! :) Vois tehä muitaki elukoita kokkeeksi, nuista sammakoista tuli varsin symppikset!

    VastaaPoista