maanantai 23. elokuuta 2010

Tillauksia ja kankaanpainantaa

Huhui, viime viikolla sain yhden ylläritilaustyön, joka valmistuikin ennätysajassa jo tilauspäivän iltana! Tilaaja oli löytänyt Mirjamindigon sivuilta aiemmin tekemäni Reino-tohveleiden päälle suunnitellut minikokoiset tohtorinhatut, ja hän toivoikin saavansa yhden samanmoisen mutta ilman kiinnitysneppareita. Sovimme kuitenkin, että uudesta minihatusta tulisi hieman edeltäjiään isompi, ja tälle yksilölle tulikin korkeutta n. 7cm. Oli hauska vaihteeksi tehdä tämmönen tilluus, ja onnistuikin tuo varsin mainiosti!

Tilaustyö tohtorinhattu, korkeus n. 7cm.

Viime viikolla postitin myös yhden aiemman tilauksen, johon kuului myös toiveesta toteutettu heinäsirkkarintakoru. Tämä oli isompi versio tuollaisesta kaulakoruriipuksesta joita tein aiemmin, siipien kärkiväli tällä oli suurinpiirtein 10cm. Takaa löytyy koruneula kiinnitystä varten!

Tilaustyö rintakoru "Heinäsirkka", siipien kärkiväli n. 10cm.

Viikonloppuna innostuin myös pitkästäaikaa kokeilemaan kankaanpainantaa. Alunperin tein täysin erilaiset painosapluunat, mutta se idea ei toiminut oikein toteutukseltaan ja alkoi sylettää jo ulkonäöltäänkin, joten pikasesti tein tällaiset sorsajahdin innoittamat sapluunat! :D Ja onnistuivatkin aivan hienosti! Painettu kierrätyskankaasta käsin valmistettuun kauppakassiin, printtejä löytyy useampaa värivaihtoehtoa!

Kauppakassi "Sorsan tähden", korkeus n. 43cm.

Kassin takaa yläkulmasta löytyy etupuolen väriteemaa mukailevat tähdet.

Sain myös tänään tilattua lisää materiaaleja, jotta pääsisin tekemään uusia (ja tietty vanhoja tuttuja) tuotteita! Luvassa siis makoisia korviksia sekä uusia avaimenperiä. Näitä tosin pääsee tilailemaan vasta ensi viikolla netistä, sillä ensisijaisesti teen tuotteita tulevan viikonlopun Maaseudulta käsin -messuille! Mutta lisää ennakkoväläyksiä ehkä nähtävillä täällä blogissa jo tämän viikon aikana... pitäkäähän silmällä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti