maanantai 9. elokuuta 2010

Väsynyttä meininkiä!

Huhui, kyllä imaisi tuo lauantai yrittäjästä mehut. Mutta mukavaa oli, kiitokset AlhonkatuRock sekä vapaaehtoiset myyntiapulaiset! :) Toivottavasti ens vuonna on mahista päästä uudelleen. Mikäs siinä on myyntikojulla kököttäessä vähän pidempäänkin kun kauppa käy ja hyvä musiikki soi! Sunnuntai menikin levähdellessä, joten nyt jaksaa taas reippaana aloittaa uuden viikon.

Tietty pitää merkintään ängetä myös tuotemainostusta! Alkakaamme pehmoleluosastolta...

Tämän Capricornus-pariskunnan taiteilin jo useampi vuosi sitten. Heidän ystävyytensä syventyi vihdoin vakavammaksi suhteeksi, ja tästä tuloksena syntyi...

...iso kasa Capricornus-vauvoja! Nämä surkunaamat on vanhempiensa tapaan valmistettu vanhoista aamutakeista, joten ne ovat äärimmäisen pehmeitä. Jokunen löysi jo uuden kodin lauantaina, mutta vielä olisi moni nököhammas kotia vailla!

Koruja meni myyntikojulla myös varsin mallikkaasti kaupaksi. Tässä yksi uusi kappale XL-perhosista, joka löysi jo omistajansa, mutta näitä kyllä tehdään tilauksesta lisää! :)

Sitruunaperhonen, siipien kärkiväli n. 8,5cm, mukaan ketju n. 70cm.

Ja huomio huomio! Mikäli jollakulla pyörii nurkissa vanhoja Kinder-yllätysmunista löytyneitä keräilyhahmoja (kilpparit, leijonat, krokotiilit jne.) niin otan mieluusti näitä vastaan! Nyt väsäilin noista omista "aarteista" kännykkäkoruja, ja niistähän tuli vallan komeita! :) Ohessa hieman sekava yöllinen otos koruista. :D


Seuraava koitos olisikin heti ensi viikonloppuna, sillä 13.-15.8. järjestetään Lumijoella Lumijoki-päivät! Mirjamindigo on paikalla lauantaina 14.8. klo 10-15, joten tulkaahan kaikki rohmuamaan meidän romuja sinne! ;) Lisätietoa tapahtumasta löytyy ainakin Facebookista.

PS. Muistakaa tarkastaa Mirjamindigon nettikauppa, sillä kohtapuolin sieltä löytyy uusia tatuointihenkisiä kortteja usiampi tsipale!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti