lauantai 11. syyskuuta 2010

Blogiin on tullut jo syys

Päätin päivittää blogin sekä Mirjamindigon verkkokaupan ulkoasua hieman syksyisemmäksi. Tuumasin Mikolle että onko tämä väritys hieman liian ankea, mutta kuulemma "sellainenhan se syksy vähän on". Tosin tälläkin hetkellä ulkona paistaa aurinko ja lehdet vasta vaihtuvat herkullisiin syksyn sävyihin, joten uskon että siitä ankeudesta saa "nauttia" sitten kun lehdet tippuvat. Ja silloin onkin jo nettisivujen (ja tietty yrittäjän itsensäkin) aika ottaa käyttöön talviset ulkoasut! :)

Tällä viikolla hyökkäsin yhden uuden tilauksen kimppuun intoa puhkuen! En olekaan pitkään aikaan päässyt tuhertelemaan lyijykynillä, sillä ompeluhommat ovat vieneet suurimman osan aikaani. Asiakkaani halusi teettää kaksospoikiensa lapsuuskuvista mustavalkoiset piirrokset, ja sainkin ensimmäisen työn jo lähes valmiiksi. Tapojeni mukaan tulen varmasti vielä viilailemaan piirrosta useampaan otteeseen, mutta tältä se tällä hetkellä näyttää!

Puuvärit, piirustuspaperi 120g/m², lopullinen koko n. 40 x 30cm.

Tarkoitus olisi aloittaa toisen pojan muotokuvan piirtäminen tänään. Muitakin piirustustöitä ja tauluja on alustavasti tilattu tämän vuoden puolelle, joten hommia tällä osastolla näyttäisi riittävän! :)

Verkkokauppaan on nyt lisätty aiemmissa merkinnöissä esillä olleita tuotteita! Käykäähän tutkailemassa (ja tietty tilailemassa)!

Puolentoista viikon päästä olisi tarkoitus viedä Mirjamindigon tuotteita myyntiin Kemissä ovensa avaavaan käsityö- ja lahjatavaraliikkeeseen. Nyt olenkin virkannut ja koristellut ison kasan kukkarintakoruja, ja vielä pitäisi tehdä vaikka kuinka monia tuotteita lisää! Kerron tästä hommasta tarkemmin sitten lähempänä avajaispäivää! :)

Ai niin, kävin torstaina ensimmäistä kertaa korukivenhiontakurssilla. Kenties jonakin päivänä Mirjamindigon tuotevalikoimaan tulee omin pikku kätösin valmistettuja korukivellisiä koruja... mutta siihen kyllä menee aikaa! :D Kurssi vaikutti kyllä varsin mielenkiintoiselta, ja jo samana iltana pääsin hiomaan valitsemaani haukansilmä-nimistä kiveä. Tarkoitus olisi saada siitä kaulariipus, toivottavasti se nyt vain onnistuisi! En malttaisi odottaa ensi torstaihin!

Kertokaahan mielipidettänne uudesta ulkoasusta!

2 kommenttia:

  1. Tosi kivan näkönen toi uus ulkoasu! 8) Mieki vien omia tuotteita samaan firmaan myyntiin 8D

    VastaaPoista
  2. Hyvä jos näyttää kivalta, näille tullee ite jotenki sokiaksi ko tarpeeks kauan pyörittelee ja muokkailee. :D Hei mut siistiä, saahaan saman katon alle tavaroita myyntiin! :) Meinaaks tulla sinne avajaisiin ja?

    VastaaPoista