sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Töitä ei voi välttää...

Terveisiä Pyhältä! Mikolla on viimonen pätkä kesälomaa jälellä, ja päätettiin lähteä tutkimaan mitä Pyhältä löytyy. Kuten Mirjamindigon nettisivuiltakin ilmenee, vietän siis syyslomaa 25.-29.9., mutta eihän sitä tietenkään osaa olla mitään tekemättä... Joten blogipäivityksen jätin tietoisesti tämmöseksi loma-askareeksi. :) Mukana tietty myös yksi tilaustyö... :D

Aiemmin tällä viikolla vein Mirjamindigon tuotteita uuteen Kemissä perjantaina ovensa avanneeseen Käsityöpuotiin. Tuolla on myynnissä paljon paikallisten ja myöskin ulkopaikkakuntalaisten käsityönä valmistamia tuotteita. Ainakin vielä liikkeen kutsumanimi on lyhyesti ja ytimekkäästi Käsityöpuoti, osoite on Valtakatu 31, Kemi. Käykäähän kuikuilemassa paikanpäällä! :) Ohessa muutama kuva tuotteista joita valmistin myyntiin.

Vanhoja tuttuja, minikukka-rintakoruja!

Herkullisia isoja muffinssi-rintakoruja, nyt myös uusi väri - limen vihreä!

Pienet muffinssit, näissä myöskin muutama uusi värivaihtoehto!

Nämä ovat täysin uusia rintakoruja, malli on apinoitu Mauri-rintakoruista. Halkaisija pitsit mukaanluettuna n. 6,5cm.

Näppäilin myös muutamia kuvia Käsityöpuodista päivää ennen avajaisia. Itse avajaisiin kun en muistanut ottaa koko kameraa mukaan, niin lisäilen nyt nämä mahtiotokset! :D Kuvissa näkyvistä tuotteista tosiaan vain murto-osa on Mirjamindigon, mutta en nyt ala muita valmistajia erittelemään sen tarkemmin, sillä niitä on PALJON! :)Suunnatkaapa siis Kemin Valtakadulle! :) Minä suuntaan nyt saunaan ja alan piirrustella tuota yhtä tilluusta, uutta päivitystä luvassa kunhan kotiudumme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti