keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Valmistautumista Kitaconiin

Yskäkohtausten ja räkäluutujen siivoamisen välissä ajattelin jälleen päivitellä kuulumisia. Kemin Kitacon III lähestyy tohinalla, ja jälleen uusia tuoteideoita olisi vaikka ja kuinka, mutta epäilenpä että aikapula koituu suurimman osan kohtaloksi ainakin tämän tapahtuman osalta. Tavoistani poiketen olen kuitenkin onnistunut jotain tekemään ennakolta varastoon, ettei tarvitse tuota viimeistä viikkoa taas painaa yötä päivää. Tosin, en ihmettelisi yhtään vaikka näin kävisi joka tapauksessa, mikäli vanhat merkit paikkansa pitää! :)

Tällä hetkellä minulla on työn alla jälleen minikokoinen tohtorinhattu. Nyt kun niitäkin on useamman kappaleen jo väsäillyt, niin osaa tehdä kerta kerran jälkeen parempaa jälkeä. Ainakin tällä hetkellä olen tuotokseen erittäin tyytyväinen, tosin osat pitää vielä ommella toisiinsa kiinni. Pistän kuvaa esille kunhan hattu on valmis!

Kitaconia ja tulevaa ystävänpäivää ajatellen päätin piirrellä uusia kuvia kortteja varten, ja sainkin jo muutaman muokkailtua ja printattua. Piirrokset on siis tussailtu ja väritetty käsin jonka jälkeen skannasin ne koneelle, taustat on enimmäkseen tehty kuvankäsittelyohjelmalla. Nämä kortit ovat kaksiosaisia ja kokoa 9x14cm. Mietin myös että voisi tehdä kortin mukaan aina samaa teemaa olevan kirjekuoren. Mutta katsotaanpa sitä myöhemmin. :)

Unikorni-kortti, oikeanpuoleisin todennäköisesti lopullinen versio.

Possut-kortti.

Tein myös Kitaconia varten lahjakortteja, jotka ovat periaatteessa tapahtuman pöytämaksu ja käytetään siellä palkintoina. Mietin, että näitä voisi vastaisuudessa laittaa myös eri summilla varustettuna myyntiin Mirjamindigon verkkokauppaan.


Muistakaahan paikalliset sekä myös Kemissä päin kuljeksivat käydä Käsityöpuodissa tukemassa paikallisia käsityöntekijöitä sekä tätä hienoa puotia, jonka avulla pääsee helposti tutustumaan monipuoliseen tuotevalikoimaan! Minäkin vein puotiin tällä viikolla jälleen uusia kukkarintakoruja, pieniä sekä keskikokoisia, ja muutaman ReinDears-sisustusporon. Käykäähän siis ostoksilla! Käsityöntekijät kiittää! :)


Nyt pitänee jatkaa tekeytymistä hulluksi hatuntekijäksi. Seuraavaan kertaan siis! :)

3 kommenttia:

 1. Harmittaa kauheasti, kun meillä alkaa talviloma vasta viikon päästä Kitaconin jälkeen, olisi muuten ehdottomasti tarttunut mukaan tuollainen Unikorni-kortti. Tosiaan se oikeanpuoleisin on paras noista kolmesta. ^^
  No päätettiin kuitenkin hellun kanssa että häätyy käydä siellä Käsityöpuodissa kattomassa, että mitä sieltä löytyy. :P

  VastaaPoista
 2. Hö, ny ei osunu aikataulut kohdalleen. :/ Mutta eipä huolta korttien osalta; niitä tulee varmasti myyntiin nettikauppaankin! :) Ja todennäköisesti vien muutaman tsipaleen myös Käsityöpuodillekin, wink wink. ;)
  Mietin kyllä, että tuohon yläreunaankin voisi jotain pilvenhattaraa vielä lisäillä, kun on vähän tyhjän oloinen näin uudelleen tutkailtuna... hmm! Uusintaversion kimppuun siis!

  VastaaPoista
 3. Oi, ihania kortteja. En malta odottaa näkeväni ne Kitaconissa.

  VastaaPoista