torstai 29. syyskuuta 2011

Syyskuulumisia

Nyt sattuu ja tapahtuu! Kuten ehkä jo huomaatte, blogin ulkoasu sai viimein syksyisen vivahteen. :) Myöskin verkkokauppa on kiinni sen aikaa, että saan hieman siivoiltua tuotelistoja sekä päivitettyä tietoja. Mirjamindigon kuitenkin tavoittaa täältä blogin puolelta sekä Facebookista, ja sähköpostia voi lähettää tavalliseen tapaan osoitteeseen info(a)mirjamindigo.com!

Siivousurani loppuikin paria päivää odotettua aikaisemmin, sillä työterveyslääkäri totesi minulla ongelmia oikeassa kädessä. Nyt olen tulehduskipulääkekuurilla ja siivous- sekä käsityökiellossa jonkin aikaa. :/ Näin ollen ajattelin aloittaa jo pitempään suunnitteilla olleen syyssiivouksen täällä netin puolella! Katsotaan tykkääkö käsi kyttyrää tästä tietokoneen käytöstä...

Tarkoitus oli latailla blogiin kuvia aiemmin tekemistäni korvakoruista (joita onkin jo aika iso kasa), mutta jostain syystä tieskari ei ollut yhteistyökykyinen siirtopiuhan kanssa. Eli ehkäpä näjette nuo kuvat sitten seuraavassa merkinnässä. Työhuonekin olisi nyt suhteellisen siistissä kunnossa esittelyä ajatellen, joten yritän napata myös siitä muutaman kuvan näkösälle!

Korukivenhiontakin alkoi tälle syksylle. Sain jo yhden kaulakorun valmiiksi, ja nyt olenkin keskittynyt hiomaan mökkirannastamme löytyneitä luonnonkiviä. Myöskin ihan pienet korvakorukivet omaan käyttöön houkuttaisivat, kun vain keksisi sen oikean värin. :) Tänään olisi tarkoitus taas lähteä hiomaan, mutta saa nähdä onnistuuko työt vasemmalla kädellä vai joudunko vain istuksimaan ja ihmettelemään.

Tällaista siis tällä kertaa. Pistän kuvallista päivitystä kunhan kone lopettaa kiukuttelunsa! Palataan pian! :)

3 kommenttia:

 1. Tuo korukivihionta kuulostaa tosi tosi kivalta varsinkin, kun nyt olen viimeaikoina kiinnostunut kultasepänkoulutuksesta. Jos sinne keväällä hakis.. :) Ehkä olis nyt Seinäjoella pitänyt ottaa kunnolla aiemmin selvää, että mitä kaikkea käsityökursseja täällä olis ollut tarjolla. Ens vuonna sitten uusi yritys.

  Paranemisia!

  VastaaPoista
 2. Itte oon ainaki tykänny kovasti tuosta kivenhionnasta! Ja ois kyllä makia osata tehhä korupohjatki ite. Kannattee kyllä ehottomasti hakia sinne koulutukseen! :) Kemissä tuo kurssi kestää aina yhen lukukauen, eli kevään kurssille pitää ilmottautua sit erikseen. Tarkista ihmeessä jos siellois mahollisesti samanlainen systeemi, ni pääsisit vaikka het alkuvuojesta hioskelemaan. :)

  Ittellä himottas myös lähtiä savikurssille, ko ei oo tullu kauhiasti koulujen jälkee mittää savesta väännettyä. Mutta ehkä tuo yks kurssi riittää tältä erää, ainaki lompakon mukaan! :D

  VastaaPoista
 3. Heh, savikursseja mieki oon miettiny. Kauheasti valittavaa, täytyy katsella tosiaan niitä kevään kursseja jos silloin olis. Hyvä kun sanoit että erikseen pitää iloittautua. :) Siihen asti itsenäistä väkerrystä, jos vaikka saisin taas nukkejakin tehtyä.

  VastaaPoista