torstai 17. marraskuuta 2011

Valmistautumista ensimmäisiin joulumyyjäisiin

Tervehdys taas pitkästä aikaa! Näköjään kävi niin, että käden parannuttua jäi taas tietokoneella nävertäminen vähemmälle (ainakin töiden osalta). Pitänee siis tehdä hieman tilannekatsausta Mirjamindigon meininkeihin! :)

Ensinnäkin, tulevana lauantaina ja sunnuntaina, 19.-20.11.2011, meidät löytää Torniosta Wanhan Ajan Joulumarkkinoilta klo 11-17, tapahtumapaikkana Åströmin kartano. Tulkaahan katsomaan, viime vuonna oli ainakin mukava tunnelma ja kauppa kävi hyvin! Meiltä löytyy myös uusia tuotteita aimo kasa, ja joka jouluiset Iloset Joulutontut ovat jälleen saatavilla hieman uudistetuin yksityiskohdin! :)

Hallittu myyjäistavarakaaos sohvannurkassa.

Muutama kännykkäkoru valmistui myös myyjäisiin.

Käden parannuttua innostuin hieman virkkaamaan kukkia rintakoruiksi, korvakoruiksi, sormuksiksi...

Tietty meidät löytää myös Kemin kulttuurikeskuksesta Maaseudun joulu tulee kaupunkiin -joulumyyjäisistä lauantaina 10.12.2011 klo 9-14. Samasta pöydästä voi ostaa myös ystäväni Jestanpoon käsitöitä!

Myöskin käsityöpaja Pirissan perinteiset Kätevät kädet -joulumyyjäiset järjestetään tänä vuonna 8.-21.12.2011! Käsityöpaja on arkisin avoinna klo 10-19 ja lauantaisin klo 10-14. Tuolta löytyy monen taitavan tekijän käsitöitä sekä Pirissan kauniita kynttilöitä, arpajaisia tietty unohtamatta!

Siinäpä nyt tällä hetkellä kalenterista löytyvät häppeningit. Kiire on kova, sillä tilaustyöt odottavat myös tekijäänsä. Ensi viikolla olisi tarkoitus syventyä pelkästään tilaustöiden tekoon, että saisi ne ennen joulua valmiiksi. Ehkä sitä voisi sitten itsekin hetken hengähtää ja ahtaa kuvun täyteen jouluherkkuja ihan rauhassa!

Pöllösiä avainnippuja vartioimaan! :)

Virkattuja kukkia löytyy myös sormuksista.

Freesi yrittäjä. Tarkoitus siis esitellä tuota kukkapinniä!

Kukkapinni lähempää. Voi olla että näitä ei kerkeä valmistua tarpeeksi viikonlopun myyjäisiin, mutta ompahan jotain uutta sitten tulevissakin myyjäisissä!

Kukkakorviksia!

Tämä kukkien virkkaaminen taisi hieman karata käsistä? :)

Kukkarintakorut hyvässä järjestyksessä myyjäisiä odottamassa.

Onhan sitä jotain saanut aikaan, vaikka ennen pakkaamista tavaramäärä näyttikin vähäiseltä! Tässä ei tosiaan ole vielä kaikki viikonlopun myyjäistavarat, hieman keskeneräisinä tai pakkausta vaille tuolta löytyy myös pullonkorkkikoruja, kämmekkäitä, lintukorviksia... Mikä tämä lintukausi nyt on? Mielessä pyörisi vaikka mitä lintuaiheisia tuotteita. :D Eniten ehkä harmittaa etten kerennyt tehdä näihin viikonlopun myyjäisiin mitään pehmoleluja (pöllöpehmoleluja), mutta kyllä nuo avaimenperäpöllöt ja joulutontut menevät ihan hyvin pehmoleluista!

Yritän keritä huomenna kuvata myös nuo keskeneräiset tuotteet näytille, mutta jos iskee kauhia kiirus niin pääsevät esille vasta myyjäisten jälkeen. Siellä kuitenkin yritän napsia kuvia pöydästä ja meidän makeista asuista. ;)

Mukavaa marraskuuta kaikille, ja ehkäpä näemme viikonloppuna! :)

2 kommenttia:

  1. Onpas ihania tuotteita! Hienoa, että myytte näitä. Harmi että itse asun varsin kaukana sieltä... Jään odottamaan kuvia myyjäisistä! :)

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitokset! :) Tuotteitamme löytyy myös tuolta verkkokaupastamme, käy ihmeessä tarkastamassa jos et vielä ole kerinnyt! Komeita näytti olevan tuotteet itselläsikin, hienoa törmätä uusiin kädentaitajiin!

    VastaaPoista