maanantai 21. marraskuuta 2011

Wanhan Ajan meiningeistä...

Huhui! Viikonloppu hurahti aikas äkkiä myyjäisten merkeissä. Tänään on sitten "vapaapäivä", että voi rauhassa vähän raivata tätä räjähtänyttä kämppää ja järjestellä tulevia töitä. En ymmärrä kuka täällä on kerennyt sotkea kirjaimellisesti joka paikan sillä välin kun olen nätisti ja liiempiä tavaroita levittelemättä tehnyt käsitöitä? Kuka tietää.

Myyjäiset menivät erittäin kivasti, kiitokset siis Wanhan Ajan Joulumyyjäisten järjestäjille sekä kaikille asiakkaille! Lauantaina tuntui olevan enemmän porukkaa liikenteessä, mutta sunnuntaina ainakin meillä oli enemmän myyntiä. Kannatti siis todellakin lähteä! :)

Iloset Joulutontut hieman uudistetulla ilmeellä.

Sormukset järjestyksessä aivan älyttömän hienosti toteutetulla sormusständillä! ;)

Hieman kökköinen kuva pullonkorkkikaulakorusta...

Myyntipöytämme. Sijainti ei ehkä ollut yhtä hyvä viime vuoteen verrattuna, mutta ei silti mitään valittamisen aihetta! :)

Mikko iloisena myyntipöydän ääressä.

Yleiskuvaa koruista. Lintukorviksista näppäsin jo kotona kuvaa, mutta olivat todella surkeaa laatua koneella katteltaessa. Jotenka parempaa kuvaa odotellessa...

Iloset kämmekkäät! Kaikki muut pääsivät uusiin käsiin paitsi keltaiset.

Vihtori- ja Jallu-kameet eivät oikein käyneet kaupaksi. Mutta näitähän voi tilata vaikkapa oman rakkaan lemmikin kuvalla, eikös? :)

Pöllökori!

Oi miten hieno sormusständi! Kukahan sen oikein on pienin kätösin väkertänyt?

Tavarata pikkuständissä. Myöskin säilytysrasian pohjalla pyöriteen koristekulkuset saivat uuden elämän korvakoruina! :)

Sellaista siis Torniossa. Nyt pitänee alkaa järjestellä tavaroita paikoilleen ja aloitella tilaustöiden tekoa. Palataanpa taas pikimmiten, ja mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti