sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Khylthyyrkeskus koettu tälle joululle

Noniin, kulttuurikeskuksen joulumyyjäiset on nyt saatu kunnialla päätökseen! Kiitokset järjestäjille. :) Päästiin tosiaan arpatuurilla tänä vuonna ensimmäistä kertaa taidemuseon puolelle pöytinemme, ja vaikka suurin ruuhka taiskin sijottua sinne tutulle liikuntasalin puolelle, niin en ois vaihtanu tuota vilposaa ja avaraa museopaikkaa siihen pätsiin. Toivottavasti ens vuonnakin kävis flaksi paikan suhteen...

Mikko sai pitää vapaaviikonlopun, sillä pöytäyhteistyötä kanssani teki nyt Jenna! :) Kuvassa hänen tuotteitaan, ja Jennan bloginhan löytää täältä!

"Ei mulla oo tarpeeksi tavaraa!" sanoi käsityöntekijä kun myyjäisiin lähti. Taas. Ja huijasi jälleen kerran itseään. Ois tarvinu vielä yhen pöydän lisää. Ja myyntipaikan.

Mirjamindigon "krääsää". :)

Jennan pöydästä tarttui mukaan ihana muffinssipurnukka. Tuosta lähtee tuo "hattu" tosiaan irti, ja otin sen heti hyötykäyttöön neulatyynynä (koska en ole itse saanut aikaseksi tehä uutta). Pitää varmaan ostaa sellaisia helmiäisvalkoisia nuppineuloja, jotka sopis paremmin kokonaisuuteen? :) Mut näitä ihanuuksia voi tosiaan kysellä sit Jennalta!

Kuvien ottaminen unehtui sitten päivän mittaan, mutta tuossa hieman osviittaa! Keskiviikkona olisi sitten seuraavat myyjäiset, pitääköhän sinne täydentää vielä varastoja, hmm...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti