keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Huhuu, taas.

Noniin. Minä lupaan, että seuraavaksi teen jotain muuta kuin pöllöjä. Viimeistään sen jälkeen kun olen saanut kursittua nuo likemmäs kolmekymmentä pöllöheijastinta kasaan. Mutta sitten. Minä lupaan. Ihan aikusten oikiasti.

Edistääkseni tätä päätöstä, kävin tänään Eurokankaassa tonkimassa karvakangasosastoa ja tein aika herkkuja löytöjä uusia pehmoja varten! Nyt pitää vain saada käännettyä ajatusmaailma kauas pois pöllöistä... Mutta kun ne on niin söpöjä!

Isommat pöllöpehmot, korkeus n. 22cm.

Pienemmät pöllöpehmot, ruskeat versiot. Korkeus n. 15cm.

Pienemmät pöllöpehmot, valkoiset.

Onko jotain muita eläimiä vielä olemassakin pöllöjen lisäksi?

6 kommenttia:

 1. Ei todellakaan ole muita eläimiä, jos pöllöt ovat tällaisia. <3
  Toisaalta näin 9gagissä aivan liian ihanan hyöjevauvan, mutta linkkiä en tähän hätään osaa antaa. :(

  VastaaPoista
 2. Hei niistä pikkupöllöavaimenperistä sen verran, että kannattais varmaan vaihtaa se pienen pieni rinkula umpinaiseen, missä pikkupöllön naru on kiinni isossa avaimenperässä. Jos niitä siis jostain umpinaisina sais. :) Mulla oli irronnu pöllö siitä rinkulasta ja tipahtanu autoon, onneksi sentään sinne eikä kadulle. ^^
  Toivottavasti tuosta selvän sai. ^^''

  VastaaPoista
 3. Hei kiitos paljon vinkistä! Mää noita pieniä kierrerenksuja muka testailinki ettei se kangasnauha pääsis sieltä välistä kulkemaan, mut ilmeisesti niitä on sit ollu väljempiä joukossa. :( Pahoittelut että oli tämmönen kämmi käyny, mutta onneks ei ollu pöllö kuitens hukkaan menny! Pitää kehitellä joku varmempi ratkasu tuleviin versioihin!

  VastaaPoista
 4. Ja voisiko hylje olla sitten ensi kevään uusi pöllö, hmm...? :D

  VastaaPoista
 5. Juu ei mitään, näitä sattuu ja äiti tosiaan bongas pöllön autosta. :) Ehkä esimerkiksi jokin pikaliimatippa tai pari johonkin kohtaan sitä pientä rinkulaa auttais? Ja sitä sitten silottelis ettei näkyis kauheaa klönttiä. :)

  Juu hylkeet kelpaa. <3
  http://weheartit.com/entry/21132454/via/TKL
  Nopealla googletuksella löytyi sama kuva kuin 9gagistä.

  VastaaPoista
 6. Hmm pikaliima vois olla kokeilemisen arvonen juttu, ihan senkin takia et tilasin just kauhian kasan noita samaisia renkaanretaleita! :D Pakkohan non jossain yrittää käyttää!

  NAWW hieman suloinen kuutti! Silmät sulaa :DD

  VastaaPoista