keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Flunssa tavoitti myös meidät

Blogi on taas hetken ollut katkolla, sillä minulla on pitänyt viime viikot hieman kiirettä erään isomman tilauksen kanssa, enkä oikein muutakaan täällä esiteltävää kerinnyt siinä välissä tehdä. Pistän tuosta proggiksesta kuvaa viikonloppuna, koska en tiedä halutaanko sitä esille ennen juhlapäivää. Uu, miten salamyhkäistä!

Mikko tosiaan toi viime viikolla flunssan myös meidän talouteen, ja nyt onkin minun hyvä sairastaa kun ei ole mitään tiukan aikataulun hommia odottamassa. Jotenkin ei vain osaa olla täysin joutilaana, joten työhuoneen kaapit ja pöydät ovat joutuneet tarkan inventaarion kohteeksi. Nyt vain on paikat niin hyvässä järjestyksessä, ettei oikein raaskisi alkaa hommiin kun paikat menevät sekaisin. :D Tosin luonnosvihko on ollut varsin siisti vaihtoehto purkaa turhautumisia, mutta sisällön laatu ei ole ollut kovin mairittelevaa...

Viime postauksessa esittelin mollosilmäpupun, ja sain pyynnön kehitellä kyseisestä pupusta mallin joka sopisi myös hieman nuoremmalle omistajalle. Teinkin työtä käskettyä, ja päätin aplikoida pupulle silmät ettei niitä varmasti saa irti. Lopputuloksesta tulikin varsin sympaattinen, ja tätä versiota voisi ihan verkkokauppamyyntiinkin tehdä. Vai mitä olette mieltä? :)

Nukkusilmäpupu

Nyt pitää alkaa testailemaan yhtä korusuunnitelmaa! Pistän kuvia jos ja kun tulee valmista jälkeä. :) Mutta viimeistään viikonloppuna palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti