lauantai 25. helmikuuta 2012

Muffinssimania

Nyt uskaltanen laittaa tuon aiemmin mainitsemani isomman projektin tulokset esiin! Kyseessä oli siis 34 kappaletta pieniä muffinssirasioita häihin, tarkoituksena kätkeä sisäänsä karkkeja tahi muita muistoja häävieraita varten. Muffinssien värit on valittu häiden väriteeman mukaan, ja pohjaosan korkeus on 5cm, kansiosan korkeus keskimäärin 5cm.


Näiden kanssa tuli kyllä tuskailtua monta iltaa, sillä kansiosaan sopivaa materiaalia ei meinannut löytyä millään. Mutta jälleen kerran iso kiitos Mikolle, joka osasi ajatella hieman rasian ulkopuolelta, höhöhö. Tämmöisiähän voisi vaikka tehdä isompinakin säilytysrasioiksi.

Väritestailuja. Tuo keskimmäinen näyttää hämäävästi voisilmäpullalta. Arvatkaa vain monestiko on tehnyt mieli haukata. :)

Nyt olen viettänyt aikaani kuvankäsittelyohjelman armaassa seurassa, skannaillut luonnosvihkoa, kiroillut tulostimien kanssa ja saksinut satoja erinkokoisia ympyröitä paperista. Tällä hetkellä aikaansaannokset saavat minut hykertelemään, mutta pidän teitä jännityksessä siihen saakka että loppusilaus on tehty! Toivottavasti ylpeys ei käy lankeemuksen edellä.

2 kommenttia:

 1. Ooh, ne näyttävät hyviltä. Vaikkakin aika palaneen näköisiä voisilmäpullia sie syöt... ö__ö
  Hauska sattumus kuitenkin kun olin just ite menossa muffinsseja tekemään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle vain hc-pullia! Ehkei ne ny ihan noin kärynneitä kuitenkaan ole.. :) Ja mullahan on tunnetusti näitä mystikon kykyjä! ;D

   Poista