torstai 2. helmikuuta 2012

Oi inspiraatio, sua kaipaan

Nyt on käynyt hieman aivopieru niin inspiksen kuin järkevän tekstinkin tuottamisen kanssa. Huomaan vilkuilevani ulos noin kahden minuutin välein, kun kuuraiset puut ja auringonpaiste kutsuvat pihalle. Tosin kun vilkaisee tuota pakkasmittaria, niin jo pakollinen pyrähdys kauppaan hakemaan kivenhiontakurssille kahvipullaa tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta. :D Jospa sitä kohta ottaisi itseään niskasta kiinni ja ampaisisi ulos...

Muutaman päivän on jotenkin ollut hankalaa tämä taiteellinen luominen. Vanhat tahi keskeneräiset hommat ei houkuta, toisissa töissä on etenemisvaikeuksia, uudet ideat vaikuttaa tyhmiltä eikä mistään saa nyt oikein otetta. Ja taas katse viipyy takapihan koivussa. Tuntuu, että nyt on päällä jonkinsortin inspiraatioummetus, kun vielä joku viikko sitten uusia mahti-ideoita pursusi ovista ja ikkunoista. Miksen kirjottanu niitä ylös, minne ne hävisi?!

Sain eilen kuitenkin sen verran aikaiseksi, että ompelin taas pöllöheijastimia valmiiksi. Voi olla, että nämä päätyvät Disaineriin myyntiin huomenissa. :)

Nämä eivät lopu ikinä, hähää!

Plarailin eilen epätoivoissani Maapallon Eläinkuvastoa josko sieltä olisi inspiraatio tupsahtanut suoraan syliin. Kokeilin sitten tehdä pehmoversion jänösestä, ja tuosta tulikin varsin symppiksen näköinen. En tosin tiedä, että pitäisikö tuolle lisätä vielä jonkinmoiset silmäluomet noita mollukkasilmiä suojaamaan. Näitä voisi kokeilla tehdä myös eri väreissä. Tai eri koossa, koska tämä yksilö ei kuitenkaan kovin iso ole. Katsokaas, alkaako se inspis jo nostella jostain päätään!

Hämmentynyt pupuotus.


Mutta nyt taidan ryhtyä kehittelemään inspiraatioon ummetuslääkettä, tiä vaikka sille olisi enemmältikin kysyntää.

3 kommenttia:

 1. Ehkä tämän kevään pikkupöllöt onkin pikkupupuja, eikä pieniä kuutteja. <3 Vaikka kieltämättä nuo silmät hetken katsottuaan alkaa olla hiukan creepyt... Näyt kuitenkin noihin pöllöihin löytäneen jotain uusia kolmion mallisia lenksuja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai jos ne ois pupuja SEKÄ kuutteja! Pitääpä ottaa se kuutti kokeilun alle myös. :)
   Mää honasin että oon yleensä käyttäny lähes kaikissa avaimenperissä noita kolmiolenksuja, joten mullon varmaan sitä yhtä heijastinsatsia tehessä päässy ne loppumaan. Tietää ainaski että parempi ootella vaan niitä tarviketilauksia saapuvaksi entä kehitellä jotain tilapäiskokeiluja, ainakaan niillä lenksuilla!

   Poista
  2. Odotan kuutteja innolla. :)
   Joo joskus se odottelu voi olla hyväksi, vaikka itsekin tahdon sortua usein olemaan aika hätäpäinen. :D

   Poista