torstai 1. maaliskuuta 2012

Korvisuutuuksia

Ikuisuuden kestänyt saksien heiluttelu ja tulostimien manaaminen tuotti lopulta myös hieman tulosta; sain viimein tällä uudella menetelmällä valmiiksi ensimmäisen satsin koruja! Kyllä näiden kanssa onkin monta iltaa taisteltu ja niskat saatu ergonomisten työasentojen myötä umpisolmuun, mutta näiltä näkymin ainakin uhrautuminen kannatti. :)

Kopallinen korviksia.

Näiden korvisten halkaisija on 1,3cm ja taakse on liimattu korvakorutappi. Näiden koruosien liimausten kanssa on ollut aiemmin huonoja kokemuksia, kun vaikkapa kutistemuovissa ei tunnu pysyvän korvakorutappi kiinni sitten millään. Onko kellään suositella mitään liimaa koruosien liimaukseen? Näihin käytin ihan korutarvikeliikkeestä ostettua vesiohenteista liimaa, ja yritin levitellä niin hyvin että luulis pysyvän!


Käytin koruissa vanhoja ja myös uusia kuvituksiani, ja tein useita eri värivariaatioita. Näitä olisi tarkoitus tehdä isompina versioina esim. magneettiseteiksi!

Lähäri meikän hörökorvasta ja Vihtori-korviksesta!

Tein muutamia malleja ihan omaan käyttöön, ja näihin kuuluu myös meidän Vihtorin näköistaulusta muokattu versio! Nämä kyseiset korvikset voisivat olla mieluisat ainakin äitimuorille. :)

Luonnosvihko on ollut viime päivinä kovassa käytössä, kun on pitänyt kauhealla tohinalla keksiä uusia kuvituksia jatkokäyttöön. Kiva löytää viimein tuote jossa saa oikeasti hyödyntää myös näitä piirustustaitoja, välistä tuntuu että unohtaa kokonaan miten kynää edes pidellään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti