maanantai 12. maaliskuuta 2012

Skarabee

Kun sain tuon ison satsin korviksia viimein pois alta (niitä muuten löytyy nyt Torniosta Disainereilta!) halutti vaihteeksi ommella jotain. Nyt vain ei tehnyt mieli tehdä pehmoja, vaan kehittää vähän omia taitoja ynnä tehdä jotain hyödyllistäkin. Törmäsin tuon siivousurakkani keskellä aikoja sitten ostettuun värikkääseen kankaaseen josta tuli mieleen koppakuoriainen. Itse tarvitsin jonkinmoista pussukkaa avainten säilytykseen, joten idea alkoi olla pikkuhiljaa kasassa.


Eihän tämä mikään suuri ompelutaidonnäyte ole, mutta itsellä tulee harvemmin tehtyä käyttötavaroita, tahi harjoteltua vaikkapa vuorikankaan ompelemista. :D


Alunperin tälle pussukalle oli tarkoitus tulla myös jalat ja tuntosarvet, mutta totesin siinä olevan aivan liikaa työtä. Ja avainpussukkaahan on tarkoitus kuljettaa mukana, joten ohuet koivet olisivat voineet aika äkkiä kulua rumaksi, tai jopa irti.


Koekäytössä kuitenkin totesin, että juuri tämä pussukka oli omille avaimilleni liian pieni. Pussukan pituus on noin 10 cm, mutta pussukan suulle ommeltu neppari vie sisäpuolelta tilaa, ja tietty tuo vielä kapenee suuaukkoa kohti. Jotenka tämä kappale lähti lahjoituksena etiäpäin, ja tulevat pussukat saavat hieman lisää kokoa! Ehkäpä näitä löytyy jonain päivänä verkkokaupastakin! :)

2 kommenttia:

 1. voi perse, mie olisin jo huudellu kuinka hiano tää on!! Olen keskinyt sulle taas muuten tekemistä ompelussaralla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oha se ihan JEES, mut vois olla älyttömämpiki! Pittääki alkaa heti suurentaan kaavat, ni voi tehä uuen koppiksen...
   Mitäs mullistavaa tällä kertaa oot keksiny? :D

   Poista