keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Hui apua!

Onkohan tästä jo tuhannessa ja yhdessä blogissa mainintaa, mutta apua, osaako tätä uutta ulkoasua käyttää. :D Piti hetki hieroskella harmaita aivosoluja kun bloggerin aukas, mutta nyt vaikuttaa ihan fiksulta systeemiltä. Ehkä?

Huomenna olisi tarkoitus körötellä Tornioon ja käydä viemässä Disainereille pikkupöllöjä ynnä uusia koruja. Ja tietty pitää tehdä visiitti Jestanpoon luokse kyttäilemään mitä se on viime aikoina tehnykään! Kuulema sieltä saa myös vaatteita adoptioon, meillä toimii tämä kierrätysrinki erinomaisesti. ;)

 Ruskeat pikkupöllöt valmiina lähtemään maailmalle!

 Myöskin valkoiset pikkupöllöt odottavat innoissaan! Yksi näistä jää kuitenkin vielä minun hoteisiin odottamaan Mirjamindigon Facebook-arvontaa! Käy siis pikaiseen tykkäämässä meistä FB:ssa ja osallistut arvontaan! :)

Tein myös pitkästä aikaa tilauksesta brodeerauksia. On mukava huomata, että alkuaikojen tekeleisiin verrattuna alkaa jo syntyä omastakin mielestä hyvää jälkeä. Ei enää karkaa ääriviivatikkaukset puolen sentin päähän täyttötikkauksista jne. :)

Tattookyyhkyt, leveys n. 11,5cm. Pääsevät koristamaan lastenvaunuja. :)

Tuosta mallista tuli niin kiva, että ajattelin kokeilla tehdä tästä pienemmän version hihamerkiksi. Tämä on hieman turhan iso vaikkapa takin hihaan, mutta pienempänä voisi koristaa esim. kauluspaidan rintamusta molemmin puolin. Miltä kuulostaisi? :) Ja värivaihtoehdothan ovat lähes rajattomat!

Nyt pitää alkaa kuvailemaan koruja uudestaan. Otin päivällä kiireessä kuvat uusista korvakoruista, ja huomasin nyt koneella että olivat ihan tuhnuisia ja tummia. :( Jospa nyt yrittäisi järjestää paremman valaistuksen, eikä katsoisi televisiota toisella silmällä...

2 kommenttia:

  1. Casa de Jestanpoossa on kamala kaaos, älä säikähä ko tuut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää en pienistä järkyty! Väänsin jo itkua tän bloggerin kanssa ko uuden postauksen fontti oli ainakin YHEN PIKSELIN pienempää entä vanhojen!! ;(( Onneks puolen tunnin kiroilun ja nörttihien vuodattamisen jälkeen selvitin mysteerin! *sankarimusiikkia*

      Poista