torstai 19. huhtikuuta 2012

Keväthamstraus

Nyt on blogissakin hieman keväisempi fiilis! Samoin verkkokaupassa yritin saada vähän keväisempää ulkoasua aikaan, mutta päivittämisinnostus oli hyvin lyhytaikainen sattuessaan viime yölle. Pitänee paneutua noihin verkkosivuihin tässä lähipäivinä, josko saisi vähän yhtenäisemmän teeman aikaan. :)

Tänään olen jolkotellut pitkin kyliä ja kyläpaikkoja, joten en ole saanut aikaan mitään konkreettista työrintamalla. Kolusin Tornion Eurokankaassa, ja matkaan tarttui teddykankaita pikkupöllöjä varten sekä kahta erilaista tekoturkista. Lisäksi tuolla myytiin pieniä "askartelupusseja" 2 €:lla, jotka sai täyttää itse kangaspaloilla. Minun nyssäkkäni olikin lopulta aika ylensyöneen näköinen, kun siihen nelin käsin kankaita tungettiin. Pitäisi ehkä leväyttää tuo sisältö jonnekin tarkempaa syyniä varten. (Miten kävikään sen vannomisen, etten hamstraa kankaita tähän kämppään ainakaan näin pitkään aikaan?!)

Viime aikoina on myös tupsahdellut postiluukusta niin ompelutarpeita kuin korupohjiakin! Viikonloppuna pitäisikin laittaa korupaja pystyyn, vielä kun loputkin tilaamistani tarpeista saapuisivat niin pääsisi tositoimiin. :) Tänään tuli myös Nappikauppa Punahilkasta kirje, josta paljastuikin varsin riemunkirjava sisältö!

Askarteluhuopia ihanissa väreissä, rutkasti hiusklipsejä testattavaksi ja värikkäitä nauhoja. <3 Ette muuten usko kuinka monesta paikasta olen juuri tuon sävyistä oranssia huopaa metsästänyt!

Pikkupöllötilannekin näyttää hyvältä; enää tarvitsee ommella vain täyttöaukot kiinni ja laittaa tuotelaput paikalleen. Nämähän hoitaa vaikka samalla kun löhöää sohvalla ja katsoo Deadwoodia... ;)

Pöllösilmäys! Suurin osa taitaa lähtä Tornion Disainereille myyntiin, mutta yhden varalle on muita suunnitelmia...

... sillä se olisi tarkoitus lahjoittaa eteenpäin Mirjamindigon seuraavassa Facebook-arvonnassa. :) Kunhan saadaan 150 tykkääjää kasaan, pidetään pieni arvonta jossa joku näistä pöllöistä on ainakin yhtenä palkintona! Sitten tasasatasella pidetään vähän isompi arvonta. Elikkä jos et vielä tykkää meistä Facebookissa, tee se heti täällä! Ja onnea arvontaan! :)

2 kommenttia:

  1. Pitääkö mun oikeasti lähteä takas naamakirjaan, että saan osallistua!!!!

    VastaaPoista