tiistai 15. toukokuuta 2012

Lyyti Lyllerö

Pienen blogihiljaisuuden jälkeen onkin hyvä tehdä päivitys täysin asiaankuulumattomasta aiheesta! Ensi viikolla olisi tarkoitus lähteä hakemaan Porvoosta meille oma pikkugöötti, Tappitaivalen Amaryllis elikkäs kotoisammin Lyyti. :) Lyyti on siis rodultaan länsigöötanmaanpystykorva, kuten aiemmissa merkinnöissäni mainittu Vihtori-vaarimmekin. Rotuun voi tutustua paremmin täällä, ja kasvattajan sivuille pääseepi tästä.

Vaikka Lyyti on tullut tutuksi vain kuvien ja kasvattajan kanssa käytyjen keskustelujen myötä, olen jo aivan rakastunut! Tosin kuulostaa että sieltä on kotiutumassa pienoinen riiviö; Lyyti ylittää jo korkeampia pentuesteitä muiden vielä vinkuessa niiden takana, ja tietty Lyyti oli ollut kyläreissulla ainoa joka oli esittänyt vastalauseita automatkaamisesta. Eihän sillä olekaan ensi viikolla edessä kuin kevyt 700 km:n kotiutumismatka, hiphurraa... :D

Ja pitäähän pienestä tietty laittaa kuviakin esille! Kuvat on ottanut Heidi Wallin, kiitos siitä hänelle! :) Skaalailin vain itse hieman pienemmiksi.

Niiiin suloinen! Katsotaan olenko vielä parin viikon päästä samaa mieltä! ;)

Ja sitten muita asioita. Pieni hiljaiselo johtuu siitä, että olen tehnyt niin hirviät määrät rompetta, kuvannut niitä ja lisäillyt nettiin myyntiin, etten yksinkertaisesti ole saanut aikaiseksi uutta postausta! Lisäksi tekemistäni tavaroista on tällähetkellä olemassa vain yksittäisiä tuotekuvia, joten pitää kuvata niitä isommissa röykkiöissä blogia varten kunhan vain kerkeän. Tämä kauhea tehtailu johtuu siitä, että lauantaina 19.5. olemme Kemin Sarjakuvapäivien yhteydessä järjestettävän mangapäivän myyntikujalla kello 12-16. Tulkaahan siis shoppailemaan Kemin kulttuurikeskukseen, lupaan laittaa vanhempia tuotteita tarjoushinnoin myyntiin! Ja tietty kannattaa tulla tarkistamaan uutuustuotteet myös! Nähdään! :)

Ja muistakaa, että toukokuun ajan nettikaupassa on synttäritarjouksia vaikka ja kuinka!

2 kommenttia:

  1. Ihana, en nyt tiiä sitten miksi, mutta jostain syystä mulla tulee Lyytistä kovin kissamainen mielikuva. Ehkä se on tuo luonto ja vihreä tuossa ympärillä. :) Tai sitten se on se itsepäinen riiviöisyys. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohnoes, ja minä kun ajattelin että taloon pitää saada koira tasapainottamaan tätä kissavaltaisuutta, mutta käytännössä meillä olis sitten kolme kappaletta kissoja talossa?! :D Toivotaan että son edes vähän koiramainen... ;)

      Poista