keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Tattoolaivat vesille!

Oikeita paatteja ei ehkä vielä ole aihetta laskea vesille, ainakaan täällä perällä. Ja nuo tattoolaivatkin voi laskea korkeintaan omalle kaulalleen, kuten postauksen edetessä selviää. Piakkoin pitäisi kuitenkin alkaa soutuveneitä kunnostamaan ynnä puunaamaan, että päästään pikaisesti mökille. Tänä kesänä olisikin minulla tarkoitus lähteä saareen mökillemme pidemmäksi aikaa, ihan vain siitäkin syystä että tuleva perheenjäsenemme lienee helpompi opettaa siellä sisäsiistiksi. :) Elikkäs kesällä voipi olla niin, ettei tuotteiden postitus ihan saman päivän aikana onnistu, mikäli minun pitää pörryytellä taikka soudella mantereelle postituksia hoitamaan! Mutta eiköhän tähänkin saada lisäselvyyttä, kunhan se uusi napero ensin käydään kotia noutamassa ja kesä pääsee alkamaan! Ja ei, en aio röhnöttää koko kesää mökillä, vaan raahaan mukaan Husqvarnan antiikkisen ompelukoneen ynnä laajan askarteluarsenaalin, että ihan töitä siellä on kyllä tarkoitus tehdä. ;) Saa tosin nähdä jääkö pidempi mökkeily taas haaveeksi, ties kuinka monena vuonna tällä mökkihöperöitymisellä on tullut jo uhkailtua...

Olenkin jo muualla mainostanut, että Mirjamindigo viettää syntymäpäiviä nyt toukokuun alussa. Yrittäjätaivalta tuli täyteen nyt 3 vuotta, jotenka verkkokaupassa on tämän kunniaksi paljon tarjouksia koko toukokuun ajan! Kannattaa käydä napsimassa parhaat päältä ja välillä tarkistamassa tilanne, sillä pyrin lisäilemään sinne uusiakin tuotteita, osan suoraan tarjoukseen! :)

Vappu meni minulla enimmäkseen töitä tehdessä, tosin vappupäivänä käytiin tietty perinteisesti katsomassa moottoripyöräkulkue ja vanhoja autoja. Ja joka vappu tulee ikävä sitä omaa hiivattivanhusta, jolla ennen käytiin ajamassa omat vappuajot ja ostamassa kevään ekat tötteröt. Hiivatti myytiin muutama vuosi sitten vannoutuneelle Fiat-harrastajalle, joka toivottavasti on laittanut "Poppalooran" ansaitsemaansa kuntoon. Hieno peli, ei voi muuta sanoa! (Ja monestiko silläkin jäätiin välille ties minne, Tornion bussipysäkille tahi liikennevaloihin?)

Fiat 128, vm. 1976. Mun muinainen mussukkain, ensimmäinen ja toistaiseksi viimeinen oma kaara.

Mutta se siitä muisteloinnista. Vappuna tein siis myöskin töitä, ja tässä joitakin aikaansaannoksia!

Tattoolaiva-riipuksia! Nämä antiikkipronssin väriset koruosat ovat mielestäni aikas kivoja. Lähteeköhän näistä miten väriä?

 
Hula-pimu jääkaappimagneetteja! Jotain joka on ärtsyä sekä käytännöllistä! ;)

 
Pääskysmagneetit, eka satsi.

 Pääskysmagneetit, toinen satsi. Kaikkien näiden magneettien halkaisija on 2,5cm.

Semmoisia tällä kertaa! Nyt alan liimailemaan ja leikkailemaan, ynnä pitämään peukkuja että huomenna saisin lisää korvakorupohjia. Pian alkaa hiipiä epätoivo, että ne on joku heittänyt yli laidan jossain päin maailmaa. Bohoo. :(

PS. Muista Mirjamindigon FB-arvonta! Käy tykkäämässä meistä, ja uusi arvonta pidetään het kun 150 tykkääjää on täynnä! :)

2 kommenttia:

  1. Parasta hiivatissa oli se kasettimankka. Aitoa mono-ääntä ei voita mikään, kun kurvailtiin minne milloinkin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja aattele: se OLI stereolaitesysteemi, mutta siinä oli toinen kaijutin kyllä tukossa. :D Mun mielestä hienoin oli se pallokajari siinä mankan yhteydessä! Kauko taisi olla sen merkki?

      Poista