perjantai 27. heinäkuuta 2012

Lomaterveiset!

Mökiltä ja metsätalkoista on nyt kotiuduttu, joten voin hetken rauhassa istahtaa koneella. :) "Lomailun" myötä otin myös tietokonevapaata, enkä edes vilkaissut läppäriä päin mökillä ollessamme. Onneksi mitään maailmaa mullistavaa ei ollut tapahtunut? ;)

Viime sunnuntaina oli kummityttöni nimiäisjuhlat, ja ajattelin tehdä hänelle nimiäislahjan omin käsin. Päädyin tekemään vanhasta pinkistä velourmekosta litteän prinsessapehmon, jonka kanssa on pikkuisen turvallista vaikka nukkuakin. Mekon alaosan yksiväristä pinkkiä käytin prinsessan kroppaan, ja mekon yläosan pinkkiraidallisesta velourista sai prinsessalle kivoja yksityiskohtia. Muihin yksityiskohtiin käytin fleeceä.

"Himmun" prinsessa :)

Nyt käyn mittelöä itseni kanssa, että lähtisinkö vielä Lyytin kanssa viikonlopun viettoon mökille vai jäisinkö kotiin siivoilemaan ja järkkäämään paikkoja. Pitäisi maalata työhuoneeseen hyllyjä ja vaihtaa järjestystä, kunnostaa vanha ilmoitustaulu, toimia työnjohtajana lamppujen seinäänkiinnityksessä... ;) Tätäpä jään pähkäilemään, kun olen niin tavattoman kyvykäs tekemään tällaisia suuria päätöksiä! Hyviä viikonloppuja kaikille!

3 kommenttia:

 1. Litteät lelut ovat parhaita, näin on meidän Ansa-tyttökin päättänyt kun se juoksee minun virkkaman kännykkäpussin kanssa ympäri kämppää. :D (Kyllä, rinnastin kissani ihmislapseen...)
  Ei mutta oikeasti on tosi ihana prinsessa, toivottavasti on mieleinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, luin eka "litteät letut" ja mietin onko niitä muunkinlaisia. :D Onkohan noissa virkatuissa jutuissa muuten jotain taikaa, meillä kanssa lähtee kissojen mukaan kaikki virkatut romut? Ja onhan nuo elukat semmosia vauvoja kuitenki, että ei minua ainakaan rinnastus haittaa yhtään. ;)

   Poista
  2. Mie vähän luulen, että enemmän niissä viehättää se mammalle aiheutettu kiusa, että "Haha, veinpäs sinun vaivalla virkkaaman juttujutun leikkeihin!" :D

   Poista