keskiviikko 22. elokuuta 2012

Katko hiljaiseloon

Syksy alkaa taas häämöttää ja kotona (koneella) tulee taas viihdyttyä paremmin. Jospa nyt saisi jotain ryhtiä tähän blogeiluunkin! (Kuinka monesti tämä sama rallatus on jo kuultu? :D)

Koruja on syntyny jonnin verran, niin korviksia uusilla kuoseilla kuin täysin uusia kaulakorujakin! Nyt vain tuntuu pitkästä aikaa siltä, että voisi kenties ommellakin jotain näin pitkän korurupeaman jälkeen...

Näitä jo löytyykin verkkokaupasta, Mansikka- ja Musta-ankkuri -korviksia!

Uusia isoja riipuksia, ulkomitat näillä on noin 55x45mm. Kallomaatuskakin on päässyt käyttöön. :)

Näissä koruissakin esiintyvä kallomaatuska päätyi myös korttiin. :) Uusia kortteja olen kesän aikana yrittänyt muokkailla koneella useampiakin, mutta pariin kertaan kuvankäsittelyohjelma on vienyt selätysvoiton ja kortit jäivät vähän vaiheeseen. Nyt kortteja kuitenkin valmistui ihan printeiksi saakka!

Uutuuskortit Riikinkukko ja Kallomaatuska.

Tämmöistä tällä kertaa! Kohta pitäisi livahtaa postiin hakemaan uudet sellofaanipussukat, pakkausmateriaalit kun olivat päässet salakavalasti melkein loppumaan. Pussit tilasin eilen Napakka Oy:stä, joten toimitus oli todellakin ripeää! Suosittelen! :)

Joko kaikki ovat huomanneet, että elokuun ajan Mirjamindigon verkkokaupasta lähtee kaikki tilaukset ilman postimaksuja? Vielä olisi muutama päivä aikaa hyödyntää tämä tarjous! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti