sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Piirustelua ja yleistä tohinaa

Alkuviikon vietin tiiviisti tilauspiirroksen parissa, joka valmistuikin suht sukkelaan! Kyseessä oli ristiäislahja itse nimettävälle (tai ehkä kuitenkin enemmän vanhemmille?), ja koska nimiäiset olivat tänään en tohtinut kuvaa julkaista aiemmin. :)

"Venja", lyijykynätyö. Koko 21 x 21cm.

Viime viikolla sain myös hartaasti odotetun korutarvikelähetyksen, mutten saanut koruja aikaiseksi kuin vasta nyt. Pitäisi vielä kuvailla nuo yksittäin ja latailla nettiin esille!

Sormustestailuja.

Aiemmassa merkinnässä mainitsemani kiva tapahtuma johon sain myyntipaikan on siis Oulussa järjestettävä kissojen esittelynäyttely 27.10.! Tapahtuman takana on Suomen Maine Coon -kissat ry, ja paikkana toimii Koskelankylän Walo, Ketjutie 79, 90520 Oulu. Tapahtuman FB-sivuille pääsee tästä, ja laitan varmasti vielä muistutusta ja lisäinfoa lähempänä! :) Toiveena tietty oli, että pääteema myytävillä tuotteilla olisi kissat, joten olen nyt kehitellyt uusia eläin- ja erityisesti kissa-aiheisia tavaroita! Vähänkö kivaa! :)

Uusia nappikorviksia valmistumassa! Onko tarpeeksi eläinläheistä? ;)

Nyt pitää vain yrittää oikeasti tuottaa noita myyntitavaroita tasaiseen tahtiin kun vielä on näin hyvin aikaa, ettei se perinteinen myyjäisiä edeltävä paniikkiviikko valvottuine öineen taas pääse yllättämään... :D Yllättää se kuitenkin, aina löytyy jotain pientä viilattavaa tai tulee mieleen jotain uusia megamahtavia romuja jotka on PAKKO toteuttaa!

Teimme myös äidin kanssa surullisen päätöksen ettemme jatka tänä syksynä kivenhiontakurssilla. Kemin kansalaisopiston toiminta nimittäin loppuu tämän vuoden lopulla, ja korukivenhionta oli supistettu aiemmasta kahdesta viikkokurssista yhteen. Jos kaikki aiempien kurssien osallistujat hakevat tuohon yhdelle kurssille, voi työtiloissa tulla hieman ahdasta. Kurssimaksu oli lisäksi noussut roimasti, ja kurssikertojakin oli taas aiempaa vähemmän. :( Toivottavasti kivenhiontakursseja saataisiin jatkossa järjestettyä jonkin muun tahon toimesta, harmittaa jättää mielenkiintoinen harrastus tauolle kun kurssikaveritkin olivat mukavia ja tulivat tutuiksi! Aiheesta löytyy juttu täältä, myös meidän mahtava opettajamme Kalevi on päässyt ääneen.

Nyt pitänee alkaa näpertelemään koruja ja tekemään protoa kissa-avaimenperästä. Seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti