maanantai 1. lokakuuta 2012

Kenkutus!

Nyt on kyllä iskenyt ihan täyspäiväinen kenkutus. Ensimmäisenä onnistuin tuhoamaan noin suurinpiirtein kaikki nappikorvisaihiot joita aiemmin esittelin. Tai onnistuin ja onnistuin, päädyin tuhoamaan ne koska toteutus päätti kääntyä täysin minua vastaan. Toisekseen, kissanlelut joista mainitsin viimeksi onnistuttiin rikkomaan ja mutustamaan yhdessä illassa! Tässä tosin epäilen olleen osallisena erään terävähampaisemman jäynämaisterin, nimittäin Lyytin. Ja mitäs sitten vielä... niin, minulta tilattiin brodeeraus vauvan bodyyn, ja kaikki näytti kauniilta ja mahtavalta siihen saakka kun kaivoin bodyn pesukoneen uumenista. Tikkaus oli syöny ohuen kankaan kokonaan, ja kirjaimet lähestulkoon lähtivät irti kankaasta. Onneksi tämä ihana tilaaja tyytyi tällaiseen paikkamerkkiratkaisuun, joka onnistui kaikkia todennäköisyyksiä uhmaten erittäin mallikkaasti! :D


Muovailin myös joku aika sitten muutaman kissannaaman cernitistä, tarkoituksena käyttää näitä vaikkapa nappikorviksissa. Näissä menee vain ihan tuhottomasti aikaa, ja ensimmäiset kappaleet kun paistoin vieraassa uunissa niin paistoalustana käyttämäni kopiopaperi kärähti kissojen pohjaan kiinni. Aarh!


Ja nyt on jo lokakuu, eikä kissanäyttelyyn ole enää montaakaan päivää, eikä minulla tunnu olevan oikein mitään valmiina! Paniikki iskee! :D Lisäksi nappasin vihdoin ja viimein ah niin ihanan syysflunssan ystäväkseni, joten mieluiten viettäisin aikaa viltin alla kaakaokuppi kädessä. Mutta tietty tässä on vielä muutama tilaustyökin hoidettavana...

Ainoa positiivinen asia (tilaustöiden lisäksi) tällä hetkellä on hyvin onnistuneet Tassukka -heijastimet! Tällä erää niitä on vain rintakoruina, mutta tarkoitus olisi tehdä näitä myös roikkuvina versioina. Näissä viehättää ehkä eniten se, että niitä on PALJON ja niitä on vaikka missä väreissä! ;)

Suuruudenhulluus!

Kauhia itkuvirsi tuli tästä. Täällä on sekasotkua joka paikassa, elukat tuhoaa ja sotkee sen minkä kerkiää, en kerkiä soittaa kenellekään tahi nähä ketään ja ahdistaa! Ehkä tämän rupeaman jälkeen voisi pitää vaikka yhden viikonlopun ihan oikeasti vapaata? :P Toisaalta ei saisi valittaa, kun kerran nyt töitä riittää!

7 kommenttia:

 1. ens viikon lauantaina olis mahollisuus saada breikki ja liittyä meän bilebussiin, joka matkaa käsityömessuille.. Menosta tulee huima! Pysähdymme kusella, joka välissä ja tinkaamme siitä minne menemme syömään. Ennakkopäätös asiasta on tehty ja sovittu Amarilloksi, ellei siellä meno mee iha hilloksi! Ooks inesä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää luulen että oon nyt niin tuli hännän alla näitten myyjäisromujen kanssa että pitänee skipata. :/ Tosin, jos jostain syystä onnistunkin repimään vapaapäivän tuohon, niin mää ilmottelen? Sillä eholla, et matkalla kuunnellaan VAIN Dannya!

   Poista
  2. Matkalla saatetaan kuunnella Dannya, mutta epäilen ettei kuitenkaan kuunnella :)

   Messubussi starttaa 09.00(ish) Keminmassa lauantaina ensi viikolla, mikäli mielii mukaan niin huutelee hep viimeistään niihin aikoihin ;)

   Poista
  3. Jos ei kuulu Dannya, ni en kyllä tunne kuuluvani teidän joukkioon kuin puolukka hilloon. ;( Mut mää inffoan jos tapahtuu ihme ja pääsen lähtemään peesiin!

   Poista
 2. Voih, valkoiset kissat näyttää ihan minun pieneltä Oiva-poivalta. ^-^ Joka tosin täyttää jo vuoden ylihuomenna, hui!
  Kunhan saat roikkuvina versioina noita tassukoita niin mie sellaisen hankin heti. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meijänki Imby täyttää 10.10. kaks vuotta, vastahan soli semmonen pieni rääpäle! Tosin, on se vieläkin pieni rääpäle... :D Onnet Oivalle!
   Pitänee siis alkaa askartelemaan roikkuheijastimia... ;)

   Poista
  2. Oiva kiittää. :3 Mutta minun lompakko ei, tämä köyhän opiskelijan elämä Tampereella ei ole hyväksi. :P

   Poista