torstai 25. lokakuuta 2012

Killuvaa ja kiiluvaa

Nyt tulee varmasti useampi postaus aiheesta KISSATUOTTEET! :D Ihan ensimmäiseksi esittelyssä kissa-avaimenperät!

Ältsinmakea avaimenperäteline, jonne on eksynyt myös kortteja...

Upean romutelineen ostin Ikeasta alennusmyynnistä. Tämähän on oikeasti jokin leivos-/keksiteline, mutta ajattelin että tuolla saisi myyntipöydässä vähän eri tasoihin tuotteita. Näitähän olisi tietty löytynyt seesteisinä valkoisina, mutta äsh, sähkönsininen on just hyvä!

Karvaiset avainkaverit. Silmät ovat kuin tähdet, kirkkaat ja kaukana toisistaan! :D

 Heijastavat avainkissat! Takapuolelta löytyy myös heijastinkankainen sydän. :)

Avaimenperät ovat aina sellainen varma valinta myyntipöytään. Net käy kelle vaan, ja hintakin pysyy kohtuullisena. Heijastinavaimenperistä tuli ihan söpön näköisiä, johtuneeko tuosta vaaleanpunaisesta kärsästä vai mistä. :) Karvaisissa versioissa oli vähän taka-ajatuksena se, että kenties joku bongaa niistä juuri sen oman kehruukoneensa miniversion joka on pakko saada mukaan! ;)

Tässäpä siis ensimmäinen tuote-esittely kissaromppeista! Muistakaahan lauantaina tulla Ouluun Rotukissojen Esittelynäyttelyyn!

7 kommenttia:

 1. Tosi tyylikkään näköinen, ja aivan mahtavia kissaluomuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ensinäkemältä tuo häkkyrä näytti kyllä kaupassa aika kauhealta, mutta minulla tahtoo kaiken kanssa olla että mitä hirveämpi, sen parempi. ;D Nyt tuo kyllä näyttää jo minunkin silmään ihan mukavalta, tosin missä noin isoa hökötystä voi säilyttää?!

   Poista
 2. Onko avaimenperää mahdollista saada oman kissan näköisenä (noin suurinpiirtein)? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No miksipä ei! :) Mullei noita kissansilmiä oo enää hirveitä määriä, sinisiä on vaan yks pari mutta muita on kaks paria tai usiampia, enkä ossaa ny sanoa tilaanko vielä tän vuoden puolella lisää. Elikkä jos halvat minikissan tässä ennen joulua, niin pistä vaikka mailiin tarkempaa inffoa ni suunnitellaan ja pistän matskuja jemmaan! :)

   Poista
  2. Minäpä laitan viestiä tulemaan! :)

   Poista
 3. Hurjan söpöjä avainkisuja!

  VastaaPoista