keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Kissanlelutesti, osa II

Noniin, viimekertainen kissanlelutestaus ei sujunut ihan kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. Kissantyynyt suorastaan revittiin palasiksi ja suolistettiin, joten en ehkä uskalla tällä toteutuksella tehdä näitä myyntiin. :D Epäilyksen varjo ja syyttävä sormi kyllä osoittaa nyt tähän koirapuoliseen testaajaan, jolla on viime aikoina ollut tapana jäytää rikki kaikki lelunsa, puhumattakaan äitini virkkaamasta ihanasta trikookudematosta...

Crime Scene Impi-gation.

No hard feelings, mitä nyt pienistä sotkuista ja pellavariiveen aiheuttamista jälkiyrjöistä. Päätin kuitenkin yrittää vielä kerran näiden tyynysten kanssa, joten olkaatten hyvä, uusi kissanlelutesti!

Uudet tyynyset. Vasemmanpuolimmainen nahkaa, oikeanpuolimmainen farkkua.

Uudet tyynyt tuli harsittua kasaan hieman kiireessä, joten kauneudella ne eivät pääse häikäisemään. Päädyin valitsemaan nahan ja farkun, ne kun olivat jämäkimpiä materiaaleja joita omista varastoista löysin. Täytteenä on jälleen pellavariivettä ja kissanminttua.

Ensimmäisenä ja ainoana raadin jäsenenä kuvausten aikaan toimi Jallu. Kissanmintun aromi otti ilmeisesti päiväuneksijalle nokkaan, ja herra lönkötti vireänä työhuoneeseen. Valitettavasti naama näytti kissalla venähtävän, kun ylimääräiset kissanmintut vietiin jemmaan ja tyynyjen paksu kuori kätki enimmät aromit sisäänsä.


Farkusta tehty tyyny vaikutti uppoavan paremmin, se ilmeisesti päästi haisuja paremmin läpi kuin nahkainen versio. Nämä ovat jääneet kyllä vähemmälle huomiolle aiempiin verrattuna, mutta toisaalta näissä ei ole akuuttia suolitukoksen vaaraa... Mutta, yllätys yllätys, nahkainen tyyny on osoittautunut Lyytin uudeksi lempileluksi, sitä on kiva nassuttaa ja nakerrella kun ei pinta mene rikki sitten millään!

Katsotaan siis josko noita farkkuisia saisin jonkun kipaleen myyjäisiin tehtyä!

"Tuoksut on ikävästi onnistu häivyttämään, farkkutyynyn sininen väri sointuu kauniisti silmiini."
~Jallu~

"Jos osuvat tielle, voin ehkä muutaman kerran näitä heitellä. Kulkusesta jälleen plussaa!"
~Impi~

"Ihana nahkainen maku! Näitä on kiva natustella, ja 90-luvun kuosi vetoaa minuun!"
~Lyyti~

2 kommenttia:

 1. Varmaan ihan surkean huono idea, mutta itse olisin varmaan ensimmäisenä pistelemässä nahkaan pieniä reikiä että se haju pääsisi paremmin ilmoille. ^^''
  Jännänväristä nahkaa kyllä, tuollaista ole ennen nähny. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tuotahan vois kyllä kokeilla! Epäilen että tuo on jonkun uhanalaisen ysärieläimen nahkaa... :D

   Poista