maanantai 29. lokakuuta 2012

Rotukissojen Esittelynäyttely Oulussa 27.10.

Nonniin, sain kuvat vihdoin viimein koneelle, ja tässäpä vähän kuvapläjäystä kissanäyttelyn myyntipöydästä! Kissoista en saanut kuvia yhtäkään, koska tuttuun tapaan kamerasta sippasi patterit het pöytäkuvauksen päätteeksi. :D Komeita kissoja kyllä oli näytillä, ja minäkin sain olla avustamassa kissaesittelyssä! (Lue: auoin kissanhäkin ovia ja vetoketjuja. ;))

Quasimodo hinnoittelemassa.

sOmakoru-mainos näki ensi kertaa päivänvalon! :)

Ikean leivosteline hyötykäytössä. ;)
 
Ei mahtunu kaikki taravat edes näytille!
 
Ehdoton hitti oli Tassukka-heijastinrintakoru!

Mutta mukavata oli, saatiin uusia kontakteja ja kauppa kävi varsin mallikkaasti! Pitää useamminki uskaltautua näiltä omilta nurkilta vähän kauemmas kokeilemaan siipiä. :) Kiitos tuhannesti tapahtuman järjestäjille sekä kaikille meidän pöydässä asioineille!

Miksi muuten olen jumittunut tähän kesäteemaan niin blogissa kuin verkkokaupassakin? :D

2 kommenttia:

  1. Kissanäyttelystä bongattu! Mukaan lähti tälläkertaa vain käyntikortti, mutta nettisivuja odotellessa. Tilaustyöt ainakin kiinnostavat. Ehdottomasti jatkossakin haluaisin nähdä työpanostasi kissapiireissä. Varsinkin oikeasti rodunomaisia rotutuotteita Suomesta puuttuu!! (Lue: norskikrääsää ;) ) Laadukasta ja hienoa työtä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta vain paljon! :) Verkkokauppa on nyt taas avoinna, eli ei muutakuin sinne surffailemaan! ;) Tuolla näyttelyssä jo suunniteltiin yhen rotuyhistyksen kanssa yhteistyötä, pitänee alkaa laajentaa reviiriä jos kysyntää olisi kerta muuallakin!

      Poista