keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Vauvaisia tavaroita

Nyt kun tuntuu että suurin osa ystävistä, tutuista ja tuntemattomistakin ovat ryhtyneet tuottamaan jälkikasvua, niin eihän sitä voi itsekään välttyä vauva-aiheisilta tai vauvoille suunnatuilta tilauksilta! Kaikkia en voi tässä nyt esitellä, katsotaan niitä sitten kun Joulupukki on tehnyt kierroksensa. :) Nämä nyt esiteltävät tuotteet ovat kuitenkin jo päässeet uusien omistajiensa huomaan.

"Rinsessa", päämateriaaleina velour ja fleece.

"Rinsessa"-pehmolelu lähti kastelahjaksi, ja ulkomuodossa mukailtiin aiemmin tekemääni nimiäislahjapehmoa. Tämäkin on litteä ja siinä ei ole mitään helposti irtoavaa, joten vauvan on sen kanssa turvallista nukkua. :)

sOmakoru "Himmu", rintakoru, ulkomitat 4 x 3,5cm.

Kissanäyttelyssä mainostin ensi kertaa sOmakoru-tuotteita, ja ne saivatkin paljon kiinnostusta. sOmakoruja valmistetaan asiakkaan omista kuvista, esim. lemmikistä tai vaikkapa lapsesta. Mainosta varten tein omista ja tuttujen lemmikeistä esimerkkikoruja, mutta net näette sitten kun julkaisen netissä virallisen mainoksen. :) Tässä kuitenkin ensimmäinen vauvasta tehty sOmakoru, "Himmu"-rintakoru joka meni pikkuneidin mummolle syntymäpäivälahjaksi. Oli kuulema ollut erittäin mieluinen!

Nyt on valmistuksen alla tonttulauma joulumyyjäisiä varten! 24.-25.11. meidät löytää Torniosta Åströmin kartanosta Wanhanajan Joulumarkkinoilta klo 11-17. Käykääpä kurkkaamassa tarkemmat tiedot täältä ja tulkaa ihmeessä paikalle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti