keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Kangashamstrausta

Sain hyvän tekosyyn erään tilaustyön myötä hankkia uusia kankaita, ja päätin tilata tällä kertaa kankaat netistä. Löysin verkkokauppa Fabriinasta mielestäni oikean väristä velouria, ja tarttuihan siinä ostoskoriin sitten muutakin... :)

Tilaamani velourit. Poltetun oranssin värinen velour olikin tilaustyöhön aivan liian kirkasta, mutta kangas on kuitenkin mielestäni niin herkullisen väristä että kyllähän tuosta tekee vaikka ison pesueen kettuja? :)

Puuvillakankaita. Näitä suunnittelin käyttäväni Pöllöpehmoissa, mutta olisiko jo kuitenkin aika vaihtaa eläinlajia?

Alennuskankaista osui tietty silmään nämä karvakankaat, karvakangashamsteri kun olen!

Veloureiden silitysohjeissa oli mainittu että kankaita ei saisi silittää, mutta luin eräästä blogista että pienellä lämmöllä harson läpi silittäminen oli ainakin ollut täysin kangasystävällistä. Itsekin siis päätin silittää tukikankaan lakanakankaan läpi miedolla lämmöllä, eivätkä velourit olleet moksiskaan. Nuo kaikki Fabriinan velourit ovat kyllä niin kauniin värisiä, minkäköhän projektin tähän kehittelisi että kehtaisi vähän tilata kaikkia... ;)

Mutta tosiaan, mikä voisi olla ensi vuoden "pöllö" pehmolelumarkkinoilla? Ehdotuksia otetaan vastaan! :)

2 kommenttia:

  1. pinkviini tai papukaija lintumarkkinoilla. Muilla elukkamarkkinoilla veikkaan virtahepoa, koska minähän olen niin vallan trendikäs ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm papukaija kävi kyllä aiemmin mielessä, sitä voisi ainaski kokeilla! Harkitaan myös sitä virtahepoa... :D

      Poista