tiistai 5. helmikuuta 2013

Kangasvärimaalailua ja logosuunnittelua

Viime aikoina olen saattanut paljon hommia eteenpäin noin niinkun suunnitteluasteella, joten ei ole paljoa ollut esiteltävää täällä blogin puolella. Sain kuitenkin viimein valmiiksi maalauskokeilun, jonka aloitin uusien kangasvärien innoittamana. Päätin käyttää kokeeksi niinkin yksinkertaista kuvaa kuin koruihin suunnittelemaani sugar skullia, ja voin sanoa että näitä tuskin massatuotantona tullaan näkemään... :D Tarkoitus oli tehdä tästä semmoinen pieni muotoon ommeltu sisustustyyny, mutta äitini ehdotti että voisihan tuon virittää myös pieneksi tauluksi. Mitä olette mieltä, kumpi olisi kivempi?

Kangasvärimaalaus valkaisemattomalle lakanakankaalle. Kuvan korkeus n. 20cm.

Sain myös viimein inspiksen suunnitella Mirjamindigon uutta tekstilogoa. Olen jo pitkään miettinyt että korvaisi tuon valmisfonttilogon jollain itsesuunnitellulla, mutta vielä ei ole mieleistä kehkeytynyt. Saa nähdä josko tästä suunnitelmasta saisi aikaan jotain käyttökelpoistakin. :)

Logosuunnittelua.

En ole tainnut esitellä isosiskoni Susannan lahjoittamaa vanhaa kaappia joka päätyi värinsä ansiosta työhuonettamme koristamaan. Aiemmin olin tunkenut sen täyteen kaikkea ylijäämätavaraa jota pyöri pöydillä, mutta nyt päätin että se saa kunnian vartioida piirustus- ja maalausvälineitäni. Kaipaisihan tuo hieman liimaa saumoihin sekä uuden lukon nykyisen virityksen tilalle, mutta kyllä se näinkin meille kelpaa niin kauan kuin vain kasassa pysyy. :)

Piirustustarpeiden vartija.

Tällaisia! Pitää esitellä seuraavaksi eräs lahjatilaustyö kunhan se on varmasti päässyt uudelle omistajalleen! Ja onhan tässä muutama projektikin kehitteillä, kunhan vain saisi enemmänkin aikaan kuin vain suttuisia luonnospiirroksia. :D

2 kommenttia:

  1. Voi miten upea tuo pääkalloprintti! Itse käyttäisin sitä varmaan t-paidassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! :) T-paita ois kyllä komea, vois laittaa testiin kun taas kerkiää näitä värkkäillä! Ja ehkäpä kangaskassikin vois olla ärtsy, hmm...

      Poista