perjantai 8. maaliskuuta 2013

Tillin tallin tillauksia

Alkuvuosi on mennyt pitkälti tilaustöiden parissa, mikä ei ole yhtään haitannut tämän pienoisen suunnittelusuvannon vallitessa... Kovasti pyörii ideoita uusista tuotteista, mutta suurin osa tuntuu jäävän vain ajatusasteelle. Tämä lähestyvä kevät tuntuu vievän ajatukset kokonaan kodin siistimiseen ja sisustamiseen, pitää yrittää nyt ryhdistäytyä töiden suhteen! Hyi minua!

Olen tuon armaan avopuolisoni siivellä (pun intended!) päässyt näihin lennokkipiireihin sisään, ja sain jälleen brodeerata hihamerkkejä harrastajille. Oli pitkästä aikaa mukava tehdä tämmöistäkin ompelutyötä, pitänee siis aloittaa suunnittelu ja ohjelmointi myös omien merkkien kanssa! Tiedä jos sitä kallomaatuskaa pääsisi vihdoin ja viimein hyödyntämään myös tekstiilipuolella. :)

Hihamerkki "Korpiroju Squadron", 10 x 8,5cm. 2013

Laivue!

Sain myöskin tehdä söpöstä Cavalier-neidistä sOmakoru-riipuksen. Jokin aika sitten minulle saapui uusia sormuspohjia sOmakoruja varten, pitänee lisäillä net pikapuoliin verkkokauppaan korupohjavaihtoehdoksi. sOmakorujahan voipi tutkailla ja tilailla täältä.

sOmakoru-riipus "Cavalier", korupohjan halkaisija 25mm.

Aiemmin esittelin Otto-näköispehmon, jonka mallina siis toimi englanninbulldoggi Otto. Sain pehmolelun tilaajalta kuvan, jossa oikea Otto pötköttää näköis-Oton kanssa. Kyllähän heissä yhdennäköisyyttä näytti olevan, vaikka pakko myöntää että kyllä tuo ihan aito Otto näyttää paljon symppiksemmältä. ;) Kiitos kuvasta, Minka!

Otto ja "Otto". :) Kuvan otti Aila Mustonen.

Lähiaikoina pitäisi valmistua erään astetta pelottavamman tilauspehmolelun, esittelen sitä sitten tarkemmin täällä. Hui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti