perjantai 4. lokakuuta 2013

Viimeaikaiset kuulumiset

Vastikään sain (loppujen lopuksi pienoisella kiireellä) valmiiksi ystävälleni hänen toiveidensa mukaisen tatuointisuunnitelman. Tatuoinnissa tuli yhdistyä Star Warsin R2D2 sekä Sugar Skull, ja loppujenlopuksi syntyi tämännäköinen tuotos!

Tatuointisuunnitelma "R2D2", 2013.

Tällä hetkellä työn alla on sorsa-aiheinen taulu, joka sairasteluni vuoksi on nyt hieman aikataulusta jäljessä. Koska taulu ei ole tulossa lahjaksi vaan suoraan tilaajan seinälle, niin uskallan tässä julkaista miltä taulu tällä hetkellä näyttää!

Maalaus "Heinäsorsat", keskeneräinen, koko 100x80cm, akryylimaalit, 2013.

Tämän taulun jälkeen olisi vuorossa ystäväpariskunnalle häälahjaksi lupaamani maalaus heidän hääkuvastaan. Mukava pitkästä aikaa maalailla, kun tässä on nyt ollut muutaman vuoden tauko kyseisestä taiteenlajista. Tosin kyllä minusta vieläkin tuntuu että nuo kynät pysyvät kädessä paremmin kuin sivellin, varsinkin kun onnistun näköjään tuhoamaan siveltimistä kaikki suat/karvat lähes kokonaan...

Muistakaahan myös käydä verkkokaupassa, siellä on Syysale 20.10.2013 saakka! Paljon tuotteita jopa puoleen hintaan! :) Klikkaa alla olevaa kuvaa ja pääset suoraan selaamaan tarjoustuotteita!

2 kommenttia:

  1. Upea tuo R2D2! Muutenkin ihania juttuja. Pakko jäädä lukijaksi :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitosta vain paljon! Ja tervetuloa lukijaksi! :) Teilläkin näytti olevan niin paljon kivoja juttuja että piti jäähä ihan kytikselle!

      Poista