tiistai 11. maaliskuuta 2014

Uudet tuulet ja kevätsäpinä

Mykkäkoululainen täällä hei! Blogi näyttää hiljenneen heti joulumyyjäispaniikkien alettua, ja palautuminen vei näköjään näin pitkään... Tässä välissä on kerennyt olla uutta muuttoa ja elämäntilanteen muutosta taas vaihteeksi, mutta nyt tilanne tuntuu pikkuhiljaa asettuvan. Ehkäpä lisääntyvä valokin on osasyynä tähän horroksesta heräämiseen!

Verkkokaupan sivupohjat uudistettiin, joten päätin laittaa samalla myös blogin ulkoasua uuteen uskoon. Myöskin tuo "uusi" tekstilogo pääsi viimein käyttöön, onhan se muhinut paperilla tahi koneella jo toista vuotta. :) Jos täällä blogin puolella tai verkkokaupassa esiintyy jotain käyttöongelmaa niin laittakaahan minulle infoa, yritän tehdä asialle jotain! Verkkokaupan mobiiliversio näyttää toimivan moitteettomasti muissa puhelimissa paitsi minun rupsuisessa Lumiassa (selaimena Explorer, oujee), yritän selvittää löytyykö ongelmaan jonkinmoista ratkaisua!

Tämä kevät menee suurimmilta osin piirtäen ja maalaten. Tilaustöitä on sisällä jo useampi kappale, mukaanlukien yksi meriaiheinen seinämaalaus. Tässä ohessa kuva tatuointisuunnitelmasta jota tuli väännettyä pitkään ja hartaasti... :D

Tilaustyö tatuointisuunnitelma "Opeth". Lyijykynät ja kuvankäsittelyohjelma. 2014

Tällaisia tällä erää! Asetin tuossa viime viikolla tavoitteen tämän viikon työhommista, ja sain oikeastaan kaikki nämä tehtyä jo eilen. Pitänee jatkaa puurtamista kun nyt näyttää ainakin hetkellisesti olevan siihen energiaa! Toivottavasti blogikin kokee nyt uuden tulemisen, lainakamerasta löytyisi vino pino kuvia niin joulumyyjäisistä kuin niihin tehdyistä tuotteistakin, mutta tietty kamerasta oli akut tyhjänä sen kerran kun olisi sen jaksanut koneeseen kytkeä. ;) Ensi kerralla sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti